Στο πλαίσιο των ενημερώσεων μας από συλλόγους, φορείς και ενεργούς πολίτες συναντηθήκαμε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου “ ΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σαν σύλλογος αλλά και σαν κάτοικοι του Αιτωλικού.

Συγκεκριμένα ως Υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες μου συζητήσαμε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. τα προβλήματα του συλλόγου που αντιμετωπίζει για την καλύτερη λειτουργία του, όπως η στέγαση και η έλλειψη χώρου εκδηλώσεων-δραστηριοτήτων.

Τα μέλη του συλλόγου και πάντα σε εθελοντική βάση παλεύουν για να μπορέσουν να συνεχίσουν να προσφέρουν. Αγαπούν αυτό που κάνουν και φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δημιουργώντας και στηρίζοντας πολλά τμήματα ,εκφράζοντας την κουλτούρα και τον πολιτισμό του Αιτωλικού.

Οι ενεργοί σύλλογοι μας δίνουν την δύναμη και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Είναι καθήκον μας να στηρίξουμε αυτές τις δράσεις. Θα προσπαθήσουμε και θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε ενέργεια ,που θα προβάλει τον πολιτισμό και τα ιδεώδη του τόπου μας.