Η Euroleague έστειλε επίσημα έγγραφα στις διοικήσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του Σ.Ε.Φ. δείχνοντας έτσι πως η Αθήνα είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις για τη διεξαγωγή των αγώνων σε περίπτωση επανέναρξης.

Αν και οι δυσκολίες αναφορικά με πιθανή επανέναρξη της δράσης στην Εuroleague είναι μεγάλες, οι άνθρωποι της διοργάνωσης προσπαθούν να κρατήσουν… ζωντανό το όνειρο κι έχουν βάλει deadline την 24η Μαΐου ώστε να ανάψει πράσινο φως για δράση από 4 μέχρι 26 Ιουλίου.

Όπως είναι γνωστό, η Euroleague θέλει να συγκεντρώσει όλες τις ομάδες σε μία πόλη, όπου θα διεξαχθούν οι εναπομείναντες αγώνες της regular season και το Final 8 από το οποίο θα προκύψει ο πρωταθλητής.

Η περίπτωση της Ελλάδας έχει οριστικά ξεχωρίσει για την διοργανώτρια αρχή, καθώς σύμφωνα με την NOVA έχουν σταλεί επίσημα έγγραφα στις διοικήσεις του Ο.Α.Κ.Α. και του Σ.Ε.Φ., ώστε να υπάρξει πληροφόρηση για τη διαθεσιμότητα των δύο γηπέδων το διάστημα εκείνο το διάστημα.

Μάλιστα, στο σχετικό ρεπορτάζ, αναφέρεται ότι παρόμοια έγγραφα εστάλησαν σε δύο τουλάχιστον μικρότερα γήπεδα της Αττικής (κλειστό Αμαρουσίου και Περιστερίου) τα οποία η Euroleague σκοπεύει να χρησιμοποιήσει ως προπονητήρια.

Πάντως, στο μυαλό των ανθρώπων της Euroleague δεν υπάρχει μόνο η Αθήνα, αλλά και το Κάουνας και το Βελιγράδι.

sdna.gr