Άφωνη η Μαρία Μπακοδήμου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: “Πλάνο σε εμένα, δεν είμαι εγώ”

‘Αχ Παναγία μου, θα πάθω Τσιμτσιλή τώρα και θα μας βρίζουν.”

Τα νυχτοπερπατήματα που είχε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και τη συνάντηση που υπήρξε με την Κατερίνα Καινούργιου στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός σχολίασαν στο Γεια σου το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας ανέφερε πως ο επιχειρηματίας βγαίνει αρκετά συχνά τα βράδια και τον είδε σε μία βραδινή έξοδό του χέρι χέρι με μία  άλλη παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης. Εκείνη τη στιγμή ο δημοσιογράφος έφυγε από τη θέση του λέγοντας ότι δεν θα πει το όνομα και η Μαρία Μπακοδήμου σηκώθηκε από τη θέση της και φώναζε ότι δεν είναι η ίδια.

«Κυκλοφορεί ο Φίλιππος γενικά το βράδυ. Εγώ τον είδα εκεί που τραγουδά ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκόνου χέρι χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Δεν ξέρω τίποτα. Με άλλη παρουσιάστρια και δεν θα πω ονόματα. Είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια» είπε ο δημοσιογράφος.

«Πλάκα κάνεις; Έλα τώρα τι είναι αυτά που λες καλέ; Με ποια; Πλάνο σε εμένα, δεν είμαι εγώ. Αχ Παναγία μου, θα πάθω Τσιμτσιλή τώρα και θα μας βρίζουν.» ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου.

Πηγή: zappit.gr