Έμεινε ο Δέλλας!

222653

Δεν πάει… πουθενά ο Τραϊανός Δέλλας! Στο ραντεβού του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων και η ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή του στη… Σούπερ Λίγκα.

Είναι οριστικό! Η επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα θα γίνει με «τιμονιέρη» τον Τραϊανό Δέλλα. Μετά το πρώτο ραντεβού του Έλληνα κόουτς με τους Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς, η παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας «κλείδωσε» αφότου τα είπε και με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης μετέβη στα Σπάτα (αφότου ενημερώθηκε για το περιεχόμενο της πρώτης κουβέντας), προκειμένου να ‘χει κατ’ιδίαν συνάντηση με τον «Τράι» και να συζητήσουν το μέλλον της συνεργασίας τους (μετά τα «επεισόδια» που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα).

Οι δύο άνδρες… έβαλαν τα πράγματα κάτω, έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και τελικά το θετικό κλίμα που υπήρχε για κοινή πορεία και στα «σαλόνια» -μετά την διετία σε Γ’ Εθνική και Football League- οριστικοποιήθηκε απ’ την ανακοίνωση του συλλόγου.

Ανάμεσα σε Μελισσανίδη και Δέλλα προέκυψε ταύτιση απόψεων τόσο σε αγωνιστικά, όσο και λειτουργικά θέματα και κάπως έτσι ήρθε ο «γάμος». Όπως είναι πλέον φυσικό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα τρέξει με… χίλια, προκειμένου η ΑΕΚ να καλύψει τα όποια κενά υπάρχουν και να κάνει δυναμικό comeback.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα στην επιστροφή της στη Super League».

sport-fm.gr