Έξαλλος ο Μαραντόνα!

204451

Άντε να σταματήσει τώρα. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος –για όσα έλεγε στο παρελθόν- έπειτα από το σκάνδαλο στην FIFA. «Όπου φυσάει ο άνεμος», είπε για τον Πλατινί.

Δικαιωμένος στον μέγιστο βαθμό νιώθει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έπειτα από τις συλλήψεις μελών της FIFA για δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Ο Αργεντινός τόνισε πως δεν υπάρχει διαφάνεια εντός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και πως όλα αυτά που φαίνονται προς τα έξω αποτελούν μια συντονισμένη προσπάθεια για να επανεκλεγεί στον προεδρικό θώκο ο Σεπ Μπλάτερ.

Παράλληλα, δεν άφησε ούτε την UEFA σε… χλωρό κλαρί. Συγκεκριμένα, τόνισε πως πρέπει στην θέση του προέδρου να μπει ένα πραγματικό άτομο του ποδοσφαίρου, ενώ χαρακτήρισε συμφεροντολόγο τον Μισέλ Πλατινί.

Αναλυτικά:

«Ο κόσμος έλεγε πως είμαι τρελός. Σήμερα το FBI αποκάλυψε την αλήθεια. H FIFA εισπράττει σχεδόν 1.5 δις. την στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν πάνω από 150 δολάρια. Σήμερα δεν υπάρχει καν ποδόσφαιρο, ούτε και διαφάνεια. Μόνο ψέματα στους ανθρώπους και ένα σόου για να εκλεχθεί εκ νέου ο Μπλάτερ.

Τώρα θα δούμε όμως αν θα καταφέρει να επανεκλεγεί έπειτα από όλα αυτά που έγιναν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν γινόντουσαν όλα αυτά;», είπε αρχικά κι εν συνεχεία τόνισε:«Οι Αμερικανοί έκαναν αξιοσημείωτη δουλειά και τώρα οι ένοχοι πρέπει να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει».

Το σχέδιό του: «Οι καλοί πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους. Εγώ θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να δοθούν ώστε να φτιαχτεί ένα προπονητικό κέντρο για τα παιδιά της Αφρικής».

Τέλος, ο Μαραντόνα δεν άφησε ούτε την UEFA χωρίς… περιποίηση: «Xρειάζεται έναν πραγματικό άνθρωπο του ποδοσφαίρου για να διοικεί. Εμένα μου έταξαν λεφτά, αλλά τα χρήματά μου τα βγάζω δουλεύοντας και όχι κοροϊδεύοντας τον κόσμο», είπε και μετά αναφέρθηκε στον πρόεδρο, Μισέλ Πλατινί: «Ο Πλατινί είναι Γάλλος. Αυτό σημαίνει, πως όταν φυσήξει αριστερά, θα πάει αριστερά. Όταν φυσήξει δεξιά, θα πάει δεξιά».

sport-fm.gr