Ανήλικες υπόσχονταν ερωτική απόλαυση σε ηλικιωμένους στην Πάτρα – Συνελήφθησαν και αναγνωρίστηκαν από θύμα που είχαν ληστέψει!

Ανήλικα κορίτσια που πλησιάζουν ηλικιωμένους υποσχόμενες “ευχάριστες στιγμές” συνέλαβαν  αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών.

Ωστόσο όπως πληροφορείται το tempo24.gr, η μία από τις κρατούμενες, αναγνωρίστηκε από παθόντα ηλικιωμένο, ως η δράστιδα της ληστείας που είχε γίνει σε βάρος του στην περιοχή των Βραχνεΐκων. Πιο συγκεκριμένα προ ημερών ο ηλικιωμένος είχε δεχθεί επίθεση και χτύπημα στο κεφάλι και η μία από τις ανήλικες που αναγνωρίστηκε του είχε αρπάξει χρήματα αποό την τσέπη.
Μαζί με τις ανήλικες οδηγήθηκαν στο Γραφείο Ηθών της Ασφάλειας ¨Πατρών και δύο ενήλικες γυναίκες οι οποίες φέρεται να εμπλέκονται στην ίδια υπόθεση, ενώ από τους αστυνομικούς αναζητούνται οι γονείς των ανηλίκων για αμέλεια εποπτείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr οι δράστιδες φέρεται να πλησιάζουν ηλικιωμένους σε διάφορα σημεία της Πάτρας και τους οδηγούν ως επί το πλείστον στα Βραχνέικα με διάφορα μέσα, προκειμένου να τους προσφέρουν ερωτικές υπηρεσίες.
Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα, ενώ οι ανήλικες κρατούνται.

tempo24.gr