Ανακοίνωση-στήριξη του Προέδρου του Ομήρου Νεοχωρίου για τον αυριανό κρίσιμο τελικό ανόδου

11193383_569343276501723_4832821228792486399_n

Φίλοι και φίλες του ΟΜΗΡΟΥ, την Κυριακή 26/4/15 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Μεσολογγίου, η ομάδα μας θα αγωνιστεί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Θα υπερασπιστούμε τον τίτλο μας αφού την περσινή χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα αλλά στη συνέχεια κι από συγκυρίες δεν καταφέραμε να ανέβουμε στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Συνεπώς έχουμε αφήσει κάτι στη μέση!!!
Η ομάδα μας όσο και αν φάνταζε δύσκολο κατάφερε να διεκδικεί τον τίτλο και το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά , στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών!!!!!!
Το μεγαλείο αυτής της ομάδας όμως είναι ακριβώς αυτό!!!
Τα μεγάλα αποτελέσματα, οι μεγάλες πορείες και οι τίτλοι που έχουν κάνει περήφανους όλους τους φιλάθλους μας όλα αυτά τα χρόνια.
Την Κυριακή με υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα καλούμε τους φίλους της ομάδας μας που δίνουν πάντα βροντερό παρών , να υποστηρίξουν την ομάδα που τόσο αγαπάμε βοηθώντας την να ολοκληρώσει με επιτυχία την προσπάθεια της , που δεν είναι άλλη από την νίκη, την κατάκτηση του τίτλου και το εισιτήριο για την Γ΄ Εθνική!!!

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!!
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!!!!

Μαυράκης Ηλίας-Πρόεδρος Ομήρου Νεοχωρίου