Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Β. Σταμάτη – Το δραματικό μήνυμα της μητέρας της

Απέδρασε από το Δρομοκαΐτειο η Βίκυ Σταμάτη. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η πρωινή εκπομπή του Mega η κρατούμενη στο ψυχιατρικό νοσοκομείο και σύζυγος του φυλακισμένου πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου έφυγε από το δωμάτιό της από την μπαλκονόπορτα, η οποία βρέθηκε ανοικτή. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε για την απόδραση περίπου στις 6 το πρωί της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ η κ. Σταμάτη θα πρέπει να απέδρασε στο διάστημα μεταξύ 01:00-05:00 τα ξημερώματα.

Μητέρα Β. Σταμάτη: Μακάρι να είναι καλά, αλλά δεν το νομίζω

Δραματική έκκληση από την μητέρα της Βίκυς Σταμάτη. Η κ. Γεωργία μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega περιέγραψε την εικόνα που σχημάτισε μετά τη χθεσινοβραδινή τους συνομιλία.

– Αδελφός Β. Σταμάτη: Φοβάμαι πολύ

«Ηταν πολύ απελπισμένη», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ πρόσθεσε ότι περίμενε πως και πως τη χθεσινή εκδίκαση της πέμπτης κατά σειράς αίτησης αποφυλάκισης η οποία επίσης απορρίφθηκε.

«Την παρακαλώ να ξαναγυρίσει εκεί που ήταν», τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Γεωργία και πρόσθεσε: «Μακάρι να είναι καλά αλλά δεν το νομίζω».
Πρώιος: Η μπαλκονόπορτα είχε λουκέτο

Οπως είπε στην πρωινή εκπομπή του Mega o πρόεδρος του Δρομοκαΐτειου Ισίδωρος Πρώιος τη Βίκυ Σταμάτη φρουρούσαν επί 24ώρου βάσεως, σε τρεις βάρδιες, σωφρονιστικοί υπάλληλοι από τις φυλακές Κορυδαλλού. Το δωμάτιό της ήταν στο ισόγειο του κτιρίου και η μπαλκονόπορτα είχε λουκέτο.Εκκληση των συνηγόρων της Κούγια, Ραγκούση

Οι συνήγοροί της Αλέξης Κούγιας και Φραγκίσκος Ραγκούσης επιβεβαίωσαν την είδηση της απόδρασης και απηύθυναν έκκληση να επιστρέψει.Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ραγκούσης η κ. Σταμάτη του μετέφερε κατά τη διάρκεια της χθεσινής τους συνομιλίας ότι δεν είναι διατεθειμένη να πεθάνει στο Δρομοκαΐτειο και ότι θα τα εξηγεί όλα σε ένα γράμμα.

real.gr