Αστυνομικός της Ναυπάκτου καταδίωξε και συνέλαβε με δικό του όχημα ζευγάρι που διέρρηξε τροχόσπιτο

Το περιστατικό συνέβη στις 14:00 στο πάρκιγκ  γνωστού super μάρκετ της Ναυπάκτου όταν ζευγάρι Βουλγάρων Ρομά  παραβίασαν την κλειδαριά τροχόσπιτου Γάλλων που είχαν μπει στο super market για να ψωνίσουν. Την ώρα όμως που οι ιδιοκτήτες έβγαιναν διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του τροχόσπιτου βρίσκεται η γυναίκα συνεργός.Αμέσως έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια ενώ οιι δράστες τράπηκαν σε φυγή με το αυτοκίνητο τους.

Για κακή τους τύχη στο σημείο βρισκόταν αστυνομικός της τροχαίας Ναυπάκτου που βρισκόταν  εκτός υπηρεσίας και καταδίωξε με δικό του όχημα τους δράστες,ενώ συγχρόνως ενημέρωσε του συναδέλφους του για ενισχύσεις.

Οι δράστες αφού κατάλαβαν ότι καταδιώκονται,παραβίασαν του φωτεινούς σηματοδότες τρέχοντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Ο  Αστυνομικός ήρωας της τροχαίας που τους καταδίωκε  τους ανάγκασε να αλλάξουν πορεία και να εισέλθουν σε περιοχή όπου γίνονται έργα της Ιόνιας οδού στο Αντίρριο.Το αυτοκίνητο των δραστών σε εκείνο το σημείο,υπέστη βλάβη πέφτοντας σε λακκούβα και αναγκάστηκαν να το εγκαταλείψουν.

Ο αστυνομικός πάλεψε και κατάφερε να τους συλλάβει ενώ ταυτόχρονα είχαν φτάσει στο σημείο και οι συνάδελφοι του. Στο αυτοκίνητο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Nafpaktianews.gr βρέθηκαν χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα που είχαν  αποσπάσει από το τροχόσπιτο και οι δράστες κατά την καταδίωξή τους  προσπάθησαν να τα ξεφορτωθούν.

Αυτή την ώρα γίνεται προανάκριση και σχηματίζεται δικογραφία,ενώ σύμφωνα με πληροφορίες  το ζευγάρι των Βούλγαρων Ρομά ενέχεται και για άλλες αξιόποινες πράξης  σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

nafpaktianews.gr