Βιβλίο για τη Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» ομοφυλοφυλική σχέση με τη μάνατζέρ της

whitney-houston-650-800x547

Βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» τη λεσβιακή σχέση της σταρ με τη μάνατζέρ της.

Στο βιβλίο του «Whitney & Bobbi Kristina: The Deadly Price of Fame», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Ίαν Χάλπεριν κάνει κάποιες…  δυσάρεστες αποκαλύψεις για τον εθισμό μητέρας και κόρης στα ναρκωτικά αλλά και για κάτι που η οικογένεια προσπάθησε να αποσιωπήσει: τη σχέση που διατηρούσε η Γουίτνεϊ Χιούστον με τη συνεργάτιδα της, Ρόμπιν Κρόφορντ.

Ο Ίαν Χάλπεριν, επικαλούμενος την έκθεση του FBI, ισχυρίζεται ότι η θρυλική τραγουδίστρια έπεσε θύμα εκβιασμού το 1992, μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Σωματοφύλακας», από έναν δικηγόρο, ο οποίος την απειλούσε ότι θα δημοσιοποιήσει την ομοφυλοφιλική σχέση της αν δεν του κατέβαλλε το ποσό των 250.000 δολαρίων.

Βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» τη λεσβιακή σχέση της σταρ με τη μάνατζέρ της

Ο εκβιασμός έγινε σε μια περίοδο όπου οι φήμες ήθελαν την τραγουδίστρια να είναι κάτι παραπάνω από φίλη με τη στενή συνεργάτιδά της, Ρόμπιν Κρόφορντ και ο πατέρας της Χιούστον, Τζον, φρόντισε ο εκβιαστής να μην ανοίξει το στόμα του αν και δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έδωσε για να του το κλείσει. Μάλιστα, ο Χάλπεριν ισχυρίζεται ότι το γεγονός ότι η Χιούστον δεν μπορούσε να εκδηλώσει τον έρωτα της για την Κρόφορντ, την οποία γνώρισε ως έφηβη, την οδήγησε στα ναρκωτικά.

Βιβλίο για τη ζωή της Γουίτνεϊ Χιούστον «αποκαλύπτει» τη λεσβιακή σχέση της σταρ με τη μάνατζέρ της

Λίγους μήνες μετά τον εκβιασμό, η Γουϊτνεϊ παντρεύτηκε τον Μπόμπι Μπράουν, ενώ, όπως σημειώνεται στο βιβλίο, δώρισε στην Κρόφορντ μία μαύρη Porche, ως ένδειξη της φιλίας τους…

koolnews.gr