Βόνιτσα, ψάχνουν για τα ποδήλατα αξίας 200.000 € !!!!!

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στο Δήμο Ακτίου – Βόνιτσας ΤΟ 2013 και έδινε την δυνατότητα στους κατοίκους και επισκέπτες να απολαύσουν τις ομορφιές της περιοχής κάνοντας τη βόλτα τους με ένα απ’ τα  ποδήλατα που διατέθηκαν.
Πριν 2 χρόνια φωνάζαμε γιατί έμεινε η Κατούνα και π. Δήμος Μεδεώνος έξω από το πρόγραμμα αυτό, όλοι μας έλεγαν εσείς είστε ορεινοί για  ποδήλατα κλπ. κλπ.
Τα χρήματα προερχόταν από το πρόγραμμα πράσινη ανάπτυξη, έγινε ο διαγωνισμός το 2013 τα πήρε κάποια εταιρεία, τα συντήρησε την πρώτη χρονιά και οι κάτοικοι πήγαιναν στον δήμο και έπαιρναν κωδικό με κάρτα και τα χρησιμοποιούσαν δωρεάν δοκιμαστικά.

Η εταιρεία άφησε σχέδιο πως θα λειτουργούσαν στο μέλλον αφού θα χρέωναν τους πολίτες στο ελάχιστο που δεν έγινε ποτέ. Το πρόγραμμα στοίχισε περίπου 200.000,00€ και σε τόσα ποδήλατα άφησαν τον π. δήμο Μεδεώνος απέξω.

Στην Πάλαιρο τα ποδήλατα είχαν τοποθετηθεί στο λιμάνι, ενώ στη Βόνιτσα σε δύο σημεία σταθμούς, κάτω από το κάστρο στο πάρκινγκ δίπλα στο λιμάνι και στην παραλία δίπλα στο Άγιο Δημήτριο.
Στην Κατούνα μας άφησαν με τα «καροτσίνια».
Πηγαίνοντας μια βόλτα στη Βόνιτσα και Πάλαιρο πριν λίγες μέρες θελήσαμε και εμείς να κάνουμε μια βόλτα στην περιοχή με ποδήλατο.
Η σημερινή εικόνα πάντως είναι αυτή που βλέπετε στις φωτογραφίες. 
 Από την ενημέρωση που είχαμε στη Βόνιτσα τα ψάχνουν στα σπίτια και άλλα έχουν κλαπεί σπάζοντας τις κλειδαριές στο χώρο που τα είχαν τοποθετήσει.

Ενώ στην Πάλαιρο δεν υπάρχουν στην παραλία στο χώρο τους, αλλά μας ενημέρωσαν πως τα έχουν σε συνεργείο και τα επισκευάζουν.

Στην Βόνιτσα τα μισά ποδήλατα έλλειπαν από πέρσι, φαίνεται μερικοί τα πήραν στα σπίτια τους και ξέχασαν να τα επιστρέψουν για όλο το καλοκαίρι.
Πάντως τα ποδήλατα ήταν 40 στο σύνολο και στοίχησαν αρκετά χρήματα κατά την γνώμη μας.
Πριν ακόμη μπει σε εφαρμογή το πρόγραμμα τελείωσε άδοξα ενώ ήταν πολύ καλό. Με τόσα χρήματα που δόθηκαν από το πρόγραμμα ίσως ο Δήμος έπρεπε να βάζει κάποιον να τα συντηρεί ή να τα μαζεύει. Κρίμα μπορούσαν να χαρίσουν στη μισή Βόνιτσα ποδήλατα με τόσα χρήματα.
Αλήθεια η νέα διοίκηση του Δήμου τι παρέλαβε;
Ας μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνος.
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟ 2013 ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΠΑΛΑΙΡΟΣ 2013
ΒΟΝΙΤΣΑ 2013
katounanews.blogspot.gr