Δελεαστική πρόταση Ολυμπιακού σε Ρομπίνιο!

202834

Όπως αποκάλυψε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος και σύμφωνα με πληροφορίες απ’ τη Βραζιλία, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει δελεαστική πρόταση στον Ρομπίνιο. Σκέφτεται και απαντά ο παίκτης!

Ακόμα ένα βήμα για το «μπαμ» με την απόκτηση του Ρομπίνιο φέρεται να έκανε ο Ολυμπιακός!

Όπως αποκάλυψε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι ερυθρόλευκοι έχουν καταθέσει στον Βραζιλιάνο παίκτη μια άκρως δελεαστική και σοβαρή πρόταση για να τον φέρουν στην Ελλάδα και το λιμάνι.

Σύμφωνα με πηγές απ’ την χώρα του καφέ -που για την ώρα δεν επιβεβαιώνονται από την ελληνική ομάδα- οι πρωταθλητές έκαναν την κίνησή τους και μέσω αυτής έδειξαν στον άλλοτε αστέρα της Μίλαν -που σήμερα σκόραρε για λογαριασμό της Σάντος- πόσο πολύ τον θέλουν!

Όπως αναφέρεται στην Βραζιλία, ο Ρομπίνιο πλέον σκέφτεται πολύ σοβαρά την προσφορά που του έκανε ο Ολυμπιακός, την εξετάζει και αναμένεται προσεχώς να απαντήσει. Απ’ την μεριά τους, οι Πειραιώτες αναμένουν την απόφασή του για το αν τελικά θα αφήσει ξανά την πατρίδα του για την Ευρώπη και την χώρα μας.

«Αποχαιρετιστήριο γκολ; Ο Ρομπίνιο σκόραρε, αλλά η Σάντος ήρθε ισόπαλη με τη Σπορτ», ανέφερε στον τίτλο της η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Terra Brazil».

inner

sport-fm.gr