Δράσεις από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για την εργατική Πρωτομαγιά

Σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. που έγινε την Πέμπτη 16 Απρίλη 2015 στις 8 μ.μ. , μετά από συζήτηση για τις εξελίξεις και τα προβλήματα των εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, νεολαίας, εκτιμήθηκε η δράση στο προηγούμενο διάστημα και αποφασίστηκε ομόφωνα η κήρυξη απεργίας στον ιδιωτικό τομέα στην περιοχή την 1η του Μάη , Παγκόσμια Ημέρα της εργατικής τάξης .
Το Δ.Σ. καλεί όλα τα σωματεία μέλη του να οργανώσουν τη δράση τους στους κλάδους και τους χώρους δουλειάς με εξορμήσεις – ομιλίες- εκδηλώσεις.
Για το λόγο αυτό αποφάσισε 2ωρες στάσεις εργασίας για την Τετάρτη 29 Απρίλη και Πέμπτη 30 Απρίλη για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στις δραστηριότητες αυτές.

Επίσης αποφασίστηκε :
Την Πέμπτη 30 Απρίλη και ώρα 7:00 μ.μ. να γίνει εκδήλωση για τη νεολαία στο Ε.Κ.Α.
Επίσης την Πέμπτη 30 Απρίλη θα υπάρξει έκθεση φωτογραφίας και προβολή DVD ώρα 9:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία.
Την Παρασκευή 1η Μάη ώρα 9:30 μ.μ. εκδήλωση στην πολιτιστική Λέσχη του Ε.Κ.Α. ( αφιέρωμα στο εργατικό τραγούδι και στον Β. Τσιτσάνη) .
Ειδικές δραστηριότητες για τη νεολαία ( μαθητές – κατάρτιση – Ο.Α.Ε.Δ ) .
Τέλος το Δ.Σ. ενέκρινε ομόφωνα το ψήφισμα του ΠΑΜΕ για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. καλεί όλους τους εργαζόμενους, ανέργους, συνταξιούχους , νεολαία , έλληνες και μετανάστες να δώσουν ταξικό- μαχητικό – αγωνιστικό παρών στην ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΠΑΜΕ την Παρασκευή 1η Μάη και ώρα 10 π.μ. στην κεντρική πλατεία και να συμβάλλουν για την επιτυχία των εκδηλώσεων.

ΤΟ Δ.Σ.