Δ. Γιαννακόπουλος: «Ελεεινός και τιποτένιος ο Σπανούλης»!

210218

Με βαριές εκφράσεις εναντίον του Βασίλη Σπανούλη καταφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς τον θεωρεί υπεύθυνο για τη διακοπή του Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ!

«Πυρ και μανία» ήταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τη διακοπή στο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ!

Ο πρώην πρόεδρος του «τριφυλλιού» θεωρεί αποκλειστικά υπεύθυνο τον Βασίλη Σπανούλη, λόγω της χειρονομίας που έκανε στο τρίποντο που πέτυχε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Για 38,5 λεπτά δεν έχει γίνει τίποτα. Ο κόσμος ήταν άψογος. Η ομάδα δυστυχώς δεν τα πήγαινε καλά και ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε να νικήσει. Συγχαρητήρια για την αγωνιστική εικόνα που είχε. Όμως, όλη η Ελλάδα είδε έναν άνθρωπο που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ και υποτίθεται να είναι παράδειγμα… Ένας τιποτένιος και ελεεινός να αμαυρώνει μία γιορτή. Επειδή έχει έρθει 25 φορές εδώ και έχει φύγει με σκυμμένο κεφάλι και την ουρά στα σκέλια. Κάνω έκκληση στον πρωθυπουργό της χώρας κύριο Τσίπρα και στον υφυπουργό κύριο Κοντονή, αυτόν τον άνθρωπο να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Γίνονται επενδύσεις σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη και με αυτά διώχνουν τον κόσμο. Σήμερα ήταν γιορτή. Ο Ολυμπιακός ήρθε και νίκησε σίγουρα. Μπράβο του. Όμως, δεν έχει δουλειά στο μπάσκετ ο Σπανούλης. Ελπίζω κάποιος να τον τιμωρήσει. Σε δύσκολες εποχές ο κόσμος έρχεται να βγάλει την έντασή του, αλλά αυτά είναι απαράδεκτα. Τους έχουμε κερδίσει με κάθε τρόπο και έρχεται ο κύριος Σπανούλης να προκαλέσει έτσι»;

sport-fm.gr