«Είμαστε η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος»

193946

Θέση για τα παράπονα του Παναιτωλικού σχετικά με τη διαιτησία στο μεταξύ τους ματς πήρε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» θυμίζουν τον α’ γύρο και αναφέρουν ότι είναι η πιο αδικημένη ομάδα φέτος.

Στην αντεπίθεση για το θέμα της διαιτησίας στον αγώνα του με τον Παναιτωλικό πέρασε ο Πανιώνιος.

Με ανακοίνωσή τους, οι «κυανέρυθροι» απαντούν σ’ αυτή που εξέδωσε το βράδυ της Κυριακής ο Παναιτωλικός, μιλώντας για προσπάθεια κάποιων να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα για να μην τους ζητηθούν ευθύνες για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους.

Αναφέροντας, δε, ως παράδειγμα το παιχνίδι του α’ γύρου (και δημοσιεύοντας και σχετικό video) σημειώνουν ότι αποτελούν «αποδεδειγμένα την πλέον αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ τάσσεται υπέρ κάθε προσπάθειας εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως είναι και αυτή που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια στο Αγρίνιο ο κ. Φώτης Κωστούλας.

Θα περιμέναμε ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές, να αποτυπωθούν και μετά το αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, όπου η δική μας ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα, τόσο με το ανύπαρκτο πέναλτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του Χατζηισαΐα, όσο και με το οφσάιντ του Φούντα, που καλύπτονταν από τουλάχιστον τρεις αντίπαλους παίκτες.

Δεν έγινε κάτι ανάλογο τότε και φυσικά δεν έγινε και τώρα, όπου στον αγώνα της Κυριακής δεν μας δόθηκε πέναλτι, δεν βγήκαν κάρτες για επικίνδυνο παιχνίδι των αντιπάλων μας και που εν τέλει ο τερματοφύλακάς μας ήταν απλός θεατής, καθώς δεν έγινε ούτε μια τελική προσπάθεια προς την εστία μας. Προφανώς και κάποιοι θέλουν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, για να μην τους ζητηθούν ευθύνες για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας τους.

Εμείς ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ που φέτος έχουμε δει να εφαρμόζονται “πρωτότυποι” και “ευφάνταστοι” κανονισμοί, σε κάθε σχεδόν παιχνίδι μας και είμαστε αποδεδειγμένα η πλέον αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, στηρίζοντας αρχικά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, προκειμένου να δημιουργούμε συνέχεια ένα ανταγωνιστικό σύνολο και παράλληλα να προσφέρουμε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και τις Εθνικές μας ομάδες».

sport-fm.gr