Εκδήλωση Αλληλεγγύης από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

Ανακοίνωση-Κάλεσμα από το Δ.Σ του Ε.Κ.Α

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και των σωματείων μελών του, μπροστά στις γιορτές του ΠΑΣΧΑ, πραγματοποιούν πολιτιστική εκδήλωση Αλληλεγγύης την  Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ( 8-3-2015) στις 11:30 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου για τα παιδιά των ανέργων.

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στο δίμηνο πρόγραμμα  δράσης του Ε.Κ.Α. και των σωματείων μελών του   που θα κορυφωθεί με τη μεγάλη απεργία την 1η του Μάη , Παγκόσμια ημέρα της εργατικής τάξης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους ανέργους να συμμετέχουν στην εκδήλωση  με τα παιδιά τους , γιατί πιστεύουμε ότι , σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές που ζούμε  συνολικά η εργατική τάξη και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα,  δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα αν δεν πάρουμε εμείς οι ίδιοι την υπόθεση στα χέρια μας, δυναμώνοντας τα ταξικά σωματεία , ισχυροποιώντας τη λαϊκή συμμαχία , χωρίς να δείξουμε  καμιά ανοχή στις επιδιώξεις  και στους χειρισμούς  της συγκυβέρνησης

( ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ- Ε.Ε.- κεφάλαιο ). Έχουμε  την εμπειρία συνολικά σαν κίνημα , δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο, η φτώχεια, η ανεργία , η ανέχεια , η εξαθλίωση   να διαιωνίζονται.

Στην ενότητα η δύναμή μας- στον αγώνα η ελπίδα – ασπίδα η αλληλεγγύη.  Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα  για τα παιδιά και θα δοθούν δώρα.

Τα Δ.Σ.