Εκτός των προηγούμενων στημένων ο Μαρινάκης

marinakis

Ο εισαγγελέας εφετών δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και έτσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα βρεθεί σε δίκη για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011.

Στην πρόταση του εισαγγελέα εφετών Γ. Πούλιου προς το δικαστικό συμβούλιο και την παραπομπή σε δίκη των 90 κατηγορουμένων για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, δεν βρίσκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal».

O πρόεδρος του Ολυμπιακού απαλλάχθηκε, καθώς ο Πούλιος δεν βρήκε ενοχοποιητικά στοιχεία, οπότε η πρόταση του εισαγγελέα προς το Συμβούλιο Εφετών δεν περιλαμβάνει τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αντίθετα στο σκαμνί θα καθίσουν οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Μποροβήλος, Γιάννης Κομπότης και Γιώργος Τσακογιάννης.

Συνήθως οι προτάσεις του εισαγγελέα υιοθετούνται από το Συμβούλιο, το οποίο θα εκδώσει και τα βουλεύματα, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει. Όπως και να έχει πάντως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν σχετίζεται με εκείνη της εγκληματικής οργάνωσης, διότι τα στοιχεία είναι πολύ πιο σοβαρά και προσωποποιημένα.

sdna.gr