Ελλάδα σ’ αγαπώ: Οριστικά στις 25 Απριλίου η πρεμιέρα

ntoretaa-614x377

Δείτε το νέο τρέιλερ.

Στις 25 Απριλίου θα κάνει τελικά πρεμιέρα το νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, «Ελλάδα σ’ αγαπώ» με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το zappIT, oι αρχικές σκέψεις των υπεύθυνων του σταθμού ήθελαν το «Ελλάδα σ’ αγαπώ» να βγαίνει στον τηλεοπτικό αέρα στα τέλη Μαρτίου, ωστόσο αποφασίστηκε να κρατήσουν το τηλεπαιχνίδι για μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα για το Σάββατο 25 Απριλίου.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι: 

Άκρως διασκεδαστικό με πειράγματα, τραγούδια, γέλια, αστεία, ένα παιχνίδι που μας ταξιδεύει στη χώρα μας και μας δίνει ένα εκατομμύριο λόγους για να την αγαπάμε. Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες με παίκτες από το χώρο του θεάματος, του αθλητισμού, της μόδας κλπ.

Οι αρχηγοί των ομάδων, Σωτήρης Καλυβάτσης και Σάββας Πούμπουρας, κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους στη νίκη. Οι παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους με το κοινό που χωρίζεται στα δύο για να τους υποστηρίξει. Ενεργό ρόλο στο παιχνίδι έχει και η ορχήστρα που υπάρχει στο στούντιο.

Κάθε λογής ερωτήσεις που αφορούν στην Ελλάδα περιμένουν απαντήσεις. Γεωγραφία, ορθογραφία, μουσική, γευσιγνωσία, τοπικές διάλεκτοι, κινηματογράφος, τηλεόραση, είναι στο μενού του παιχνιδιού.

zappit.gr