«Επί ποδός»… ελέγχου το νοσοκομείο Αγρινίου

«Επί ποδός»… ελέγχου το νοσοκομείο Αγρινίου

Ανήμερα της υλοποίησης της προεκλογικής εξαγγελίας του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση των 5 ευρώ της εισόδου στα νοσοκομεία της χώρας και την παραμονή των εξαγγελιών του πρωθυπουργού της χώρας Αλέξη Τσίπρα, των μέτρων με τα οποία η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα  επιχειρήσει να καταστήσει εκ νέου την υγεία από θύμα της λιτότητας και των μνημονίων σε θεμελιώδες δικαίωμα για κάθε πολίτη της Ελλάδας, το νοσοκομείο Αγρινίου βρίσκεται «επί ποδός»… ελέγχου.

Σύμφωνα με καλά εξακριβωμένες πηγές προχθές το πρωί πέρασε την πόρτα του νοσοκομείου Αγρινίου η «τρόικα» του Σώματος Επιθεωρητών Υγείας του Υπουργείου Υγείας, για να εξετάσει μία πληθώρα καταγγελιών, στις οποίες έχει προβεί κατά καιρούς ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο των δομών υγείας του νομού Στέλιος Μερμίγκης, αλλά και δύο άλλοι πολίτες, των οποίων τα ονόματα, όπως κάποιοι εικάζουν, μάλλον αποτελούν ψευδώνυμα, αφού από το ύφος και των χαρακτήρα των καταγγελιών δείχνουν ανθρώπους που γνωρίζουν με απίστευτη λεπτομέρεια και πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, αλλά παρά ταύτα κανείς από ανθρώπινο δυναμικό των δομών υγείας του νομού δεν γνωρίζει.

Στην εικασία αυτή οδηγούνται όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, αλλά και εκ του γεγονότος ότι τα δύο συγκεκριμένα ονοματεπώνυμα τα διακρίνει, όπως μάθαμε, η παρακάτω σχέση: Το όνομα του ενός αποτελεί επίθετο του άλλου.

Ίσως εδώ αξίζει να αναφέρουμε επίσης, ότι οι συγκεκριμένες καταγγελίες διαβιβάστηκαν στο Σώμα Επιθεωρητών, ακριβώς την ημερομηνία που παραδόθηκαν οι κλίσεις για την προανάκριση από την Εισαγγελία Αγρινίου στους μάρτυρες, που επικαλείται ο κ. Μερμίγκης στις δύο μηνυτήριες αναφορές του κατά παντός υπευθύνου.

Μιας όμως και αναφερθήκαμε στην προανάκριση που διενεργεί η Εισαγγελία Αγρινίου αυτή την περίοδο, αξίζει θεωρούμε για την συνέχιση της ενημέρωσης σας, να αναφέρουμε ότι προχθές είχε κληθεί να καταθέσει ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Βλάχος, ο οποίος όμως διά του δικηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή, επειδή ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις του συνόλου των μαρτύρων, που επικαλείται ο μηνυτής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πληροφορίες αυτές τις δύο ημέρες οι Ελεγκτές έχουν επισκεφθεί το φαρμακείο, τα εργαστήρια, το οικονομικό τμήμα και τις προμήθειες εξετάζοντας όλες τις παραμέτρους των καταγγελιών και όχι μόνο.

Κείμενο | Λευτέρης Τηλιγάδας   ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ»