Κατερίνα Γερονικολού για Γιάννη Τσιμιτσέλη: “Δεν ήταν στο χέρι μας, δεν το ελέγξαμε ακριβώς”

“Το μόνο που ήθελα ήταν να μην γίνει γνωστό πριν νιώσω ότι σίγουρα θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό μαζί του” εξομολογήθηκε η Κατερίνα Γερονικολού.

Την Κατερίνα Γερονικολού υποδέχθηκε στο πλατό του Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η γοητευτική ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τη σχέση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και τη στιγμή που έγινε γνωστό στα Μέσα ότι είναι ζευγάρι.

«Δεν φοβήθηκα. Το μόνο που ήθελα ήταν να μην γίνει γνωστό πριν νιώσω ότι σίγουρα θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο για πολύ καιρό μαζί του. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις, Μέχρι να επιβεβαιωθεί ότι είναι μία πολύ όμορφη σχέση. Εντάξει, αυτό δεν ήταν ακριβώς στο χέρι μας τελικά, δεν το ελέγξαμε ακριβώς. Αφού πήγε πολύ ωραία μετά, δεν με νοιάζει. Είμαστε μαζί 6 χρόνια περίπου» ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Ενώ μπορεί να είμαι αγχωτικός άνθρωπος στα καθημερινά ή και για μικρά πραγματάκια που αγχώνομαι πάρα πολύ και θα ήθελα να το δουλέψω, για τα μακροπρόθεσμα κι ουσιαστικά νιώθω ότι η ζωή κάπως θα με οδηγήσει. Θα γίνουν όλα έτσι όπως πρέπει. Έχει λειτουργήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι έχω βάλει πάρα πολλά, υπέροχα, υπέρλαμπρα και καταπληκτικά νυφικά στη ζωή μου, οπότε έχω δει πολλές φορές τον εαυτό μου νύφη και έχω ζήσει το παραμύθι που όλες οι γυναίκες θέλουν φαντάζομαι και δεν έχω την ανάγκη να γίνω η πρωταγωνίστρια της βραδιάς.» συνέχισε η Κατερίνα Γερονικολού.