Κλοπ: «Θα κάνω διάλειμμα» – Στα χνάρια του Χάινκες

161843

Χρόνο για να ηρεμήσει και να βρει κίνητρα ύστερα από επτά «γεμάτα» χρόνια με την Ντόρτμουντ θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα κάνει… διάλειμμα από τους πάγκους για λίγο καιρό.

Να νιώσει φρέσκος και να βρει ξανά κίνητρα θέλει ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δε φαίνεται θετικός στο να αναλάβει κάποια ομάδα άμεσα.

Ο Γερμανός τεχνικός αποχωρεί από την Ντόρτμουντ ύστερα από επτά χρόνια όμως, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, δήλωσε ότι θέλει λίγο χρόνο μακριά από τους πάγκους.

«Θα κάνω ένα διάλειμμα μέχρι νεοτέρας», ήταν τα λόγια του 47χρονου προπονητή που στη συνέχεια τόνισε ότι θέλει λίγο για να ηρεμήσει ύστερα από τόσο χρόνια γεμάτα έντονα συναισθήματα με τους Βεστφαλούς.

«Έπειτα από επτά έντονα και συναισθηματικά χρόνια αληθινής αγάπης, πιστεύω είναι λογικό να θέλω λίγο χρόνο να ηρεμήσω ύστερα από όλες αυτές τις έντονες αναμνήσεις. Πρέπει να νιώσω φρέσκος και γεμάτος κίνητρα για να αναλάβω κάτι καινούριο», κατέληξε.

Το όνομα του Γιούργκεν Κλοπ είχε συνδεθεί με αρκετές ομάδες από τότε που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ, ωστόσο, όποιος σύλλογος τον θέλει, μάλλον θα πρέπει να κάνει λίγο καιρό υπομονή.

sport-fm.gr