Κοιτάζει Πόντες ο Παναιτωλικός

Κοιτάζει Πόντες ο Παναιτωλικός

Από τη στιγμή που δεν ανανεώθηκε η συνεργασία με τον Μάκη Χάβο, ο Παναιτωλικός αναζητεί τον αντικαταστάτη του. Οι Αγρινιώτες θέλουν να φέρουν έναν τεχνικό που θα τους οδηγήσει στο να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερα πράγματα και το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν του Πάουλο Φονσέκα. Ωστόσο, ο ίδιος εξέφρασε την επιθυμία του να δουλέψει σε Αγγλία και Ισπανία.

Τα «καναρίνια» εξετάζουν περιπτώσεις από Ισπανία και Πορτογαλία και μία εξ’ αυτών είναι του Λιονέλ Πόντες, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα agrinio-sports.gr. Ο λόγος για τον πρώην βοηθό του Πάολο Μπέντο στην Εθνική Πορτογαλίας, ενώ έχει δουλέψει και στη Σπόρτινγκ Λισαβώνας, επίσης ως βοηθός για πέντε χρόνια. Μάλιστα, στα «λιοντάρια» ήταν και πρώτος προπονητής για ένα διάστημα το 2009.

Ακολούθησε, όπως προαναφέραμε, η Εθνική Πορτογαλίας, όπου συνεργάστηκε με τον Μπέντο. Από εκεί αποτέλεσε παρελθόν, όταν ανέλαβε το καλοκαίρι του 2014 ο Φερνάντο Σάντος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ανέλαβε τη Μαριτίμο, την οποία οδήγησε στην ένατη θέση στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εν λόγω ιστοσελίδας, έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με τον Πόντες.

gazzetta.gr