Κωνσταντίνος Μπογδάνος: «Δεν είμαι κ…παιδο, ούτε σκ…ψυχος»!

mpogdanos-614x377

Πώς αντιδρούσε όταν τον έβριζαν στο facebook;

Συνέντευξη στην εκπομπή Join Us και στο MAN-IFESTO του Θανάση Αναγνωστόπουλου παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που μίλησε μεταξύ άλλων για την δημόσια εικόνα του, για την εμφάνισή του στα Καρντάσιανς, αλλά και για τον χωρισμό του.

Για τη δημόσια εικόνα του:

«Έχω ακούσει άπειρες φορές τη φράση «πριν σε γνωρίσω δεν σε συμπαθούσα». Και ακόμα περισσότερες φορές φέτος έχω ακούσει τη φράση «σε έβλεπα παλιά σε εκείνη την εκπομπή μέσα στη νύχτα και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση, τώρα όμως κάθομαι τα απογεύματα και περιμένω να βγεις». Πέρυσι έμπαινα στο inbox του Facebook και με έβριζαν. Ο ευαίσθητος άνθρωπος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι και αδύναμος. Όχι σε όλα τα μηνύματα, αλλά η πλειονότητα ήταν οχετός. Φέτος ζω το ακριβώς αντίθετο. Εγώ γνωρίζω ότι δεν είμαι κ…παιδο, δεν είμαι σκ…ψυχος και αρχίζω να καταλαβαίνω ότι κάτι προφανώς κάνω λάθος».

Για την εμφάνισή του στα Καρντάσιανς:

«Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι εδώ και ένα χρόνο και αν εξαιρέσουμε μία παντελώς αποτυχημένη εμφάνιση στα Καρντάσιανς με τον Γρηγόρη, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε, εκεί το αποδίδω, ότι δεν ήθελα να μιλήσουμε για κάποια πράγματα».

Για το χωρισμό του:

«Φέτος ήταν η καλύτερη χρονιά στα επαγγελματικά μου. Προσωπικά ήταν αναπάντεχη. Δεν νομίζω ότι είμαι έτοιμος, ούτε έχω τη διάθεση να το αναλύσω περαιτέρω. Δεν μου πήγαιναν τα πράγματα όπως τα περίμενα, πάμε παρακάτω. Όσο ζούμε μαθαίνουμε. Η ζωή έχει τεράστιες εκπλήξεις. Όταν μας συμβαίνει κάτι δραματικό μαθαίνουμε ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι όπως φαίνονται. Ενδεχομένως πονηρευόμαστε. Δέχεται ορισμένα πλήγματα η αφέλειά μας. Όμως δεν πρέπει όλη αυτή η κατάσταση να περιορίζει το πόσο ανοιχτή είναι η καρδιά μας. Όταν οι άνθρωποι τρώνε τα μούτρα τους, μετά την πληρώνουν οι επόμενοι ή δεν είναι σε θέση να εμπιστευτούν, να αγαπήσουν και νομίζω ότι χάνουν το παιχνίδι».

zappit.gr