Λαθροξυλάδες εκτοξεύουν απειλές ακόμα και σε βάρος δασοφυλάκων στο Ξηρόμερο

 Το πρόβλημα φέτος στο Ξηρόμερο και ειδικότερα στην περιοχή της Αλυζίας, παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις αφού οι λαθροξυλάδες αφενός λεηλατούν τα δάση ενώ αφετέρου τα κυκλώματα φτάνουν στο σημείο ακόμα και να απειλούν τους δασοφύλακες.
      Οι δασοφύλακες επειδή… τολμούν να κάνουν τη δουλειά τους, για την εξάλειψη των φαινομένων της λαθροϋλοτομίας, δέχονται απειλές από κύκλωμα λαθεμπόρων ξύλων, γεγονός που είναι ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στη περιοχή όπου κυριαρχεί ο φόβος.
       Είναι απαράδεκτο δασικοί υπάλληλοι, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και εφαρμογής του νόμου, να δέχονται απειλές, και λεονταρισμούς εκ μέρους των παραβατών……..
 
     Σύμφωνα με πληροφορίες για την υπόθεση έχει ενημερωθεί σχετικά το Α.Τ. Βόνιτσας και ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης και πρέπει να σταματήσουν τα περιστατικά βίας εναντίον Δασικών Υπαλλήλων που προσπαθούν να προστατέψουν την Δημόσια Περιουσία από τα αδίστακτα οργανωμένα κυκλώματα εξοπλισμένα με αλυσοπρίονα που κερδοσκοπούν από το παραεμπόριο καυσόξυλων.
xiromeronews.blogspot.gr