«Λύγισε» on air η Σοφία Βογιατζάκη

klamafoto-614x377

Εξομολογήθηκε την συγκλονιστική ιστορία του πατέρα της και της θείας της.

Στην εκπομπή «Γυναίκες» παρουσίασαν ένα βίντεο με την συνέντευξη ενός 37χρονου άντρα, του Βασίλη, ο οποίος έζησε σε ορφανοτροφείο από τα 12 μέχρι τα 22, καθώς η μητέρα του πέθανε και τον πατέρα του δεν τον γνώρισε ποτέ. Η Σοφία Βογιατζάκη συγκινήθηκε με το βίντεο, ενώ θυμήθηκε και μια οικογενειακή της ιστορία, που την έκανε να “λυγίσει” και να βάλει τα κλάματα στον αέρα της εκπομπής.

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί ο μπαμπάς μου, μεγάλωσε με την αδερφή του, τον μεγάλωσε η αδερφή του, η θεία μου. Ήταν πολύ μικροί όταν έχασαν τη μαμά τους. Η θεία μου που ανέλαβε, ουσιαστικά, ως μαμά, που ήταν και αυτή παιδί, να μεγαλώσει τον αδελφούλη της, τον μπαμπά μου που ήταν τότε πέντε ετών. Για πάρα πολλά χρόνια, τα βράδια τον έχανε, ξύπναγε το βράδυ και ο μπαμπάς μου δεν ήταν στο σπίτι. Και πήγαινε και τον έβρισκε στον τάφο της μητέρας τους, κοιμόταν πάνω από τον τάφο.

Όταν πέθανε η θεία μου η Αλίκη, βρήκαμε στο σπίτι της κάτι σημειωματάκια. Έβλεπε τηλεόραση και έγραψε συνταγές. Σε ένα σημείωμα που βρήκαμε, κάποια στιγμή ανάμεσα από τα υλικά της συνταγής, έγραψε “σε όλη μου τη ζωή έψαχνα να βρω τη μαμά μου. Μαμά δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν σε βρήκα”, ενώ πήρε αγάπη από πολύ κόσμο, η αγάπη της μάνας είναι αναντικατάστατη για όλα τα παιδιά του κόσμου και όλες τις μαμάδες».

zappit.gr