Μενεγάκη σε Τσολάκη: “Από ό,τι είδες δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου”

Την Ελένη Τσολάκη υποδέχθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Παρασκευής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τη στιγμή που είχε συναντήσει την Ελένη Τσολάκη με τον σύζυγό της στην αρχή της σχέσης τους σε μία ψαροταβέρνα και την αμηχανία που επικράτησε στην ατμόσφαιρα.

» Ελένη μου πόσα χρόνια είστε μαζί; Σας θυμάμαι ακόμα σε εκείνο το ραντεβού σε μία ψαροταβέρνα. Εγώ όλους σε ψαροταβέρνες τους πετυχαίνω, που θυμάμαι αυτό που λέμε κόλλησα: πω πω η Μενεγάκη ήρθε να καθίσει δίπλα μου; Μα μην νομίζεις και εγώ αν ήμουν στη θέση σου σε ραντεβού με έναν άνθρωπο, που δεν θα ήθελα να γίνει γνωστό και εγώ το ίδιο θα πάθαινα. Θα έλεγα: πω πω η Τσολάκη κάθισε δίπλα μου ή η τάδε;” ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη.

“Εγώ το ένιωσα στο βλέμμα σου γιατί έτσι έχουν τα πράγματα. Όταν είσαι στην αρχή μιας σχέσης, δεν θέλεις να σε δούνε. Από ό,τι είδες δεν το είπα ούτε στον κολλητό μου ή στην κολλητή μου. Σαν να μην σας είδα. Δεν θα το έκανα γιατί δεν μου αρέσει. Όταν μου το είχαν κάνει κατά το παρελθόν… Πράγματα που δεν μου αρέσει να μου κάνουν, δεν τα κάνω ή τουλάχιστον προσπαθώ να μην τα κάνω” σημείωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: zappit.gr