Μεσολόγγι: Η πρόβα της ανατίναξης του Καψάλη (φωτό)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Φώτο απο την πρόβα της ανατίναξης του Καψάλη

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια χρονιά η πρόβα του δρώμενου της ανατίναξης του Καψάλη στον Κήπο Των Ηρώων. Η πρόβα εκτελέστηκε άψογα. Φέτος στο στον ρόλο του Καψάλη είναι ο Φώτης Σπυρόπουλος. Επιβλητική με χρώμα η φωνή του αλλά φάνηκε το τράκ της πρώτης φοράς και είναι δικαιολογημένο.

Ο κόσμος πάρα πολύς για μια ακόμη χρονιά, μιας και δεν έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αυριανή αναπαράσταση της ανατίναξης του Καψάλη από κοντά. Δυστυχώς πολλά τα παράπονα από τον κόσμο στο τέλος μιας και το δρώμενο ξεκίνησε με καθυστέρηση 25 λεπτών εξαιτίας της καθυστέρησης των επισήμων. Εκτός από την καθυστέρηση των επισήμων παράπονα ακούστηκαν και για την μετακίνηση τους από τον τύμβο προς το μέρος που διαδραματίζεται η ανατίναξη του Καψάλη όταν ήδη είχε ξεκινήσει το δρώμενο. Αποτέλεσμα αυτών των ενεργειών ήταν ότι ο κόσμος που είχε πάει από πολύ νωρίς στον Κήπο Των Ηρώων έβλεπε τελικά την πλάτη των επισήμων.

Η ιδέα του Βασίλη Αρτίκου ήταν διαφορετική από αυτό που τελικά εκτελέστηκε. Θα μπορούσε όμως έστω κι έτσι να πετύχει και να έχει πολύ ωραίο αποτέλεσμα ώστε το δρώμενο του Καψάλη να γίνει κάτω από το φως των κεριών αν υπήρχε η στοιχειώδης οργάνωση. Αρκετοί μας παραπονέθηκαν για την κατάσταση που δημιουργήθηκε και όπως χαρακτηριστικά τόνισαν “Απόψε είναι η βραδιά για τον κόσμο..αύριο είναι για τους επίσημους.”

Ευχόμαστε αύριο που θα είναι γεμάτος ο Κήπος Των Ηρώων απο επισήμους και τα φώτα της δημοσιότητας θα είναι στραμμένα στο Μεσολόγγι να μην υπάρχει αυτή η εικόνα.

prova_kappsali_mesologgi_onairnews

prova_kappsali_mesologgi_onairnews1

prova_kappsali_mesologgi_onairnews2

prova_kappsali_mesologgi_onairnews3

prova_kappsali_mesologgi_onairnews4

prova_kappsali_mesologgi_onairnews5

prova_kappsali_mesologgi_onairnews6

 

onairnews.gr