Ντόρα Κουτροκόη: Το ιατρικό λάθος που την άφησε δίχως φωνή για πολλές εβδομάδες

“Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Δεν θέλω να το θυμάμαι. Απάντηση για τον λόγο που έφυγα δεν πήρα ποτέ. Οι συνεργάτες μου δεν μου είπαν τίποτα”, λέει η Ντόρα Κουτροκόη.

Η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της που προέκυψε μετά από μία αποτυχημένη επέμβαση στις φωνητικές της χορδές. η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε τα εξής:

«Η συνεργασία μου με το Action 24 ήταν να ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Παρ’ όλα αυτά, μπήκα και έκανα μια επέμβαση γιατί είχα στις φωνητικές που χορδές πάρα πολλά προβλήματα, πολύποδες και ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχώ και ότι σε 15 μέρες θα μπορώ να κάνω την εκπομπή. Τέσσερις μήνες ήμουν σε αφωνία. Χρειάστηκε να πάω σε σεμινάρια φωνητικής, να ακολουθήσω λογοθεραπεία. Κοινώς, απέτυχε η επέμβαση.

Για ενάμιση μήνα δεν μπορούσα να μιλήσω, έχασα τη φωνή μου για 40 μέρες. Αφαιρέθηκε η βλεννογόνος με αποτέλεσμα οι φωνητικές χορδές να κολλήσουν και να μην μπορεί να βγει φωνή. Τελικά, ξεκίνησα την εκπομπή τον Μάιο.

Για τη συνεργασία της με την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ που διακόπηκε ξαφνικά, η Ντόρα Κουτροκόη λέει: «Ήμουν στον ΣΚΑΪ; Δεν το θυμάμαι καν. Δεν θέλω να το θυμάμαι. Απάντηση για τον λόγο που έφυγα δεν πήρα ποτέ. Οι συνεργάτες μου δεν μου είπαν τίποτα».

Η Ντόρα Κουτροκόη αποκάλυψε ότι είναι μόνη στην προσωπική της ζωή και πως δεν σκέφτεται να ξαναπαντρευτεί

Πηγή: zappit.gr