«Ο Μαρινάκης ξεχωρίζει τον Γκράθια, αλλά…»

ÊÕÐÅËËÏ / ÏÓÖÐ - ÁÐÏËËÙÍ ÓÌÕÑÍÇÓ / CUP / OLYMPIAKOS - APOLON SMIRNIS

Το φλερτ του Ολυμπιακού με τον Χάβι Γκράθια προσπαθεί να αναλύσει η «Marca», που επικαλούμενη ελληνικές πηγές, αναφέρει πως ο τεχνικός της Μάλαγα έχει «κερδίσει» τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μεγάλες διαστάσεις παίρνει και στην Ισπανία το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χάβι Γκράθια. Η σοβαρότητα της υπόθεσης γίνεται εμφανής από το γεγονός και πως η «Marca» με εκτενές ρεπορτάζ προσπαθεί να αναλύσει τα δεδομένα της.

Συγκεκριμένα αναφέρεται στα ελληνικά Μέσα, όπου το θέμα του προπονητή της Μάλαγα κυριαρχεί κι εν συνεχεία επικαλούμενη πηγές από την χώρα μας μπαίνει… στο ψητό.

Αυτό έχει να κάνει με τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων», που έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον 45χρονο τεχνικό. Ωστόσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το επιτελείο της ομάδας δεν ασχολούνται μόνο με την περίπτωση Γκράθια κάτι που μπορεί να φανεί και από την παρουσία του ισχυρού άνδρα των Πειραιωτών στο Βερολίνο το Σάββατο για τον τελικό του Champions League. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με την «Marca», ενδεχομένως να έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο του Ολυμπιακού να βρει ή και να διαπραγματευτεί και με άλλον υποψήφιο για την τεχνική ηγεσία.

sport-fm.gr