Ο Alpha λέει «ΟΧΙ στην Πείνα»

oxi1-614x378

Διαβάστε περισσότερα…

Ο Alpha, στο πλαίσιο της δράσης του στο κομμάτι της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και Προσφοράς, συμπράττει με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία Αθήνας, Πειραιά και Θεσσαλονίκης με στόχο ακόμη περισσότερες οικογένειες να ενταχθούν στο πρόγραμμά τους.Σε μια σειρά από 16 τηλεοπτικά video που φέρουν τη σκηνοθετική υπογραφή του Κωνσταντίνου Ρήγου, ηθοποιοί από τρεις παραγωγές του Alpha μας προτρέπουν να «στηρίξουμε αυτόν που δεν έχει» μέσω της ενεργοποίησης της υπηρεσίας SMS με την ονομασία «ΠΡΟΣΦΕΡΩ».


Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας, σε έξι διαφορετικά σημεία και πιο συγκεκριμένα στο Γκάζι, τον Κεραμεικό, το Θησείο, το Μοναστηράκι, τα Πετράλωνα και στην περιοχή της Παλιάς Αγοράς. Στα 16 trailers βλέπουμε ξεχωριστά τους ηθοποιούς να κρατάνε μια ταμπέλα στην οποία αναγράφεται το βασικό μήνυμα της καμπάνιας, «Πες ΟΧΙ στην πείνα μ’ ένα SMS».

Στην καμπάνια συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Αντώνης Αντωνίου, Παναγιώτα Βλαντή, Πάνος Βλάχος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Βάσω Λασκαράκη, Ρένια Λουιζίδου, Στέλιος Μάινας, Ηλίας Μελέτης, Παύλος Ορκόπουλος, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Γιάννης Στάνκογλου και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.


Η καμπάνια θα βγει στον αέρα σε τρία επταήμερα κύματα: Το πρώτο θα προβάλλεται από τις 20 έως τις 26 Απριλίου, το δεύτερο από τις 11 έως τις 17 Μαΐου και το τρίτο από την 1η έως τις 7 Ιουνίου σε συνεργασία με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE-VODAFONE-WIND).

Ταυτόχρονα με την προβολή από τον αέρα του Alpha, τα spots θα ανεβαίνουν και σε όλα τα social media του σταθμού, Facebook, Twitter & Instagram, όλη την εβδομάδα. Επιπλέον, τα ειδικά ηλεκτρονικά banners στη home page www.alphatv.gr θα είναι οδηγούν τους χρήστες στην ειδικά διαμορφωμένη ενότητα «Alpha Ζωή», www.alphatv.gr/zoi όπου θα μπορούν να δουν συγκεντρωμένα όλα τα video της καμπάνιας αλλά και να ενημερωθούν περαιτέρω για τη δράση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου».


Τέλος, ειδική director’s cut version των spots θα ανέβει στο κανάλι του Alpha στο YouTube.

«Πες “ΟΧΙ” στην πείνα μ’ ένα SMS.
Στείλε “ΟΧΙ” στο 19059 και στήριξε αυτόν που δεν έχει».

zappit.gr