Πέθανε ο τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης

ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΠΑΛΚΟ
Εφυγε στα 68 του χρόνια, ο Ξηρομερίτης λαϊκοδημοτικός τραγουδιστήςΓιάννης Καμπέρης.
    Γεννήθηκε στο Αγράμπελο ενώ αργότερα μετακόμισε στο Αγρίνιο. ΟΓιάννης Καμπέρης ήταν σπουδαίος τραγουδιστής της δημοτικής μας παράδοσης γνωστός σε όλο το Ξηρόμερο αφού συμμετείχε σε όλα σχεδόν τα πανηγύριααλλά και σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία μέσα από τα τραγούδια του και την χαρακτηριστική φωνή του.
     Ήταν πολύ αγαπητός σε όλους και η φωνή του ήταν συνδετικός κρίκος μεταξύ του παλιού δημοτικού και του μεταγενέστερου λαϊκού τραγουδιού και παρέμεινε μέχρι το τέλος ένας  αυθεντικός τραγουδιστής και συνεχιστής του ιδιαίτερου παραδοσιακού στυλ.
        Η κηδεία θα γίνει  στο Αγρίνιο  σήμερα Σάββατο 23 Ιανουαρίου  2016 στις 12:00 το μεσημέρι στο Παλιό Άγιο Χριστόφορο. Ας είναι ελαφρύ το χώμα  που θα τον σκεπάσει. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Αιωνία του η μνήμη…..

Ένας συνάδελφος του έγραψε στα μέσα  κοινωνικής δικτύωσης:  
Έφυγε ο συνάδελφος μας λαϊκοδημοτικός τραγουδιστής Γιάννης Καμπέρης, η κηδεία του αύριο στο Αγρίνιο. Ο Γιάννης Καμπέρης ήταν αξιόλογος τραγουδιστής με μεγάλο ρεπερτόριο ειδικά στα παλιά λαϊκά αλλά και δημοτικά που απέδιδε άψογα με τη χαρακτηριστική μπάσα και γεμάτη φωνή του. Συνεργάστηκε με όλους τους κορυφαίους καλλιτέχνες σε όλη την περιφέρεια και ειδικά στην Αιτωλοακαρνανία. Σταθμός στην καριέρα του η χρόνια συνεργασία του με τον κορυφαίο Γιάννη Βασιλόπουλο. Σαν άνθρωπος και συνάδελφος πάντα καλοσυνάτος και συνεργάσιμος!  Να είναι αιώνια του η μνήμη!!
Ο αείμνηστος Γιάννης Καμπέρης στο Πάλκο. Εδω σε μια απο τις τελευταιες εμφανίσεις του στο Πανηγύρι στο Αγράμπελο.http://xiromeronews.blogspot.gr/