Πήρε άδεια ο Ηρακλής!

185501

Είναι οριστικό: Τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει την επιστροφή (χωρίς περιορισμούς) του Ηρακλή στα σαλόνια! Η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον «Γηραιό» και του χορήγησε άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Όσο δυνατός επιβάλλει τ’ όνομα και η ιστορία του θα μπορέσει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία ο Ηρακλής.

Μετά την αρχική απόρριψη του φακέλου του, ο «Γηραιός» δικαιώθηκε την Τρίτη από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και τελικά του χορηγήθηκε άδεια συμμετοχής στη Σούπερ Λίγκα.

Στο συμπληρωματικό φάκελο η διοίκηση της ομάδας κατέθεσε ό,τι της ζητήθηκε, σημείο μάλιστα που να θεωρηθεί πλήρης ακόμα και σε σημεία που εκφράστηκαν επιφυλάξεις σε πρώτο βαθμό.

Κατόπιν της δικαίωσής του λοιπόν, ο Ηρακλής θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μεταγραφές χωρίς κανένα περιορισμό και να σχηματίσει όπως επιθυμεί το ρόστερ της δυναμικής επιστροφής του στα σαλόνια.

Αντίθετα, η Επιτροπή απέρριψε τις εφέσεις των ΑΕΛ και Ολυμπιακού Βόλου κι έκανε δεκτή εκείνη του διευθυντή αδειοδότησης της ΕΠΟ στο θέμα του Παναιγιαλείου, με αποτέλεσμα να μη χορηγηθεί άδεια σε κανέναν απ’ τους τρεις για συμμετοχή στη Football League. Όσο για τις εφέσεις Τυρνάβου και Χανίων, έγιναν δεκτές κι έτσι αμφότεροι πήραν άδεια για τη δεύτερη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ–ΑΕΛ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτή την έφεση και χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 και ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ.

Δεν έκανε δεκτή την έφεση και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΕΛ ΠΑΕ.

Έκανε δεκτή την έφεση του Διευθυντή Αδειοδότησης της ΕΠΟ και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016 στην ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την έφεση της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937. Κατά συνέπεια ισχύει η απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης για την μη χορήγηση άδειας τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) περιόδου 2015-2016».

sport-fm.gr