Παρελθόν ο Γρηγορίου από την Κέρκυρα!

1242151

Είδηση… βόμβα στη Κέρκυρα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Μιχάλης Γρηγορίου γνωστοποίησε στη διοίκηση πως αποχωρεί από την ομάδα!

Η συνεργασία της Κέρκυρας με τον Μιχάλη Γρηγορίου φτάνει στο τέλος της, με τον Έλληνα τεχνικό σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας για τον… σχεδιασμό της νέας σεζόν την Παρασκευή, να ανακοινώνει την απόφασή του αυτή! Σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο νεαρός τεχνικός που είναι ένας από τους καλύτερους νέους προπονητές στην Ελλάδα, σε προγραμματισμένο ραντεβού που υπήρχε την Παρασκευή ξεκαθάρισε πως δεν θα μείνει στη Κέρκυρα παρά το γεγονός πως είχε ανανεώσει για ακόμα δύο χρόνια πριν μερικούς μήνες…

Αυτό όπως είναι λογικό έσκασε σαν… βόμβα στους «Φαίακες», που λίγες μέρες πριν την προετοιμασία αναζητούν νέο προπονητή. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Γρηγορίου τα έχει βρει σε όλα με τον Ατρόμητο, κάτι που τον έκανε να πάρει αυτή την απόφαση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ομάδα.

Στη συνάντηση που είχε, λοιπόν, με τους διοικούντες την Παρασκευή, τους γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή και πλέον αναμένεται να δούμε πως θα έρθει το διαζύγιο. Αν θα υπάρξει παραίτηση ή λύση κοινή συναινέσει, ενώ θα πρέπει να δούμε ποια θα είναι και η αντίδραση από πλευράς Κέρκυρας σε αυτή την απόφαση του Έλληνα τεχνικού.

Σε ότι αφορά την διάδοχη κατάσταση στην ομάδα, ο αντικαταστάτης του Γρηγορίου θα είναι Έλληνας και ήδη υπάρχουν κάποια ονόματα τα οποία εξετάζονται από τους Επτανήσιους. Τις επόμενες μέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για την αποχώρηση του Γρηγορίου και εν συνεχεία θα μπουν στο… φουλ οι μηχανές για να κλείσει ο επόμενος προπονητής και να γίνει εκ νέου ο σχεδιασμός της νέας περιόδου.

gazzetta.gr