Σάκης Ρουβάς: «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος»

royvas-614x378

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά μετά την ερμηνεία του «Άξιον εστί»:«Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που…»

Ο Σάκης Ρουβάς μετά την ερμηνεία του «Άξιον εστί» δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για την προσέλευση του κόσμου και το κλίμα που δημιουργήθηκε στην πλατείας Νέας Σμύρνης, αλλά και για τη νέα «κορυφή» που κατέκτησε…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, συγκινημένος. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκλονιστική. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη που βρέθηκα σε αυτή τη σκηνή σήμερα εδώ στη Νέα Σμύρνη για να είμαι μέρος αυτού του μεγαλειώδους έργου. Για εμένα αυτό σήμερα ήταν ένα τεράστιο δώρο και νομίζω για όλο τον κόσμο που ήταν στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Είναι ακόμα μία κορυφή. Την είδα, ήθελα να τολμήσω και το έκανα.

Για το αν ένιωσε ότι η ερμηνεία του χθες το βράδυ δίνει «απάντηση» σε όσους τον αμφισβήτησαν:
Όποιος θέλει να βρίσκει προβλήματα και θέματα, πάντα θα μπορεί να βρίσκει. Εγώ δεν έχω να απαντήσω σε κανέναν κι όπως ποτέ δεν απαντώ. Μόνο θα σας πω ότι πραγματικά το ευχαριστήθηκα, ήταν μια συγκινητική και συγκλονιστική στιγμή για εμένα.

Για το αν πιστεύει ότι ο κόσμος πήγε για να ακούσει το έργο του Θεοδωράκη ή εκείνον:
Το αποτέλεσμα μετράει κι αυτό ήταν πως ήρθαν χιλιάδες άνθρωποι στην πλατεία της Νέας Σμύρνης και άκουσαν το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και με τον τρόπο τους το αποθέωσαν.

zappit.gr