Σημαντικές εμπειρίες για Κ17 και Κ15, σε Αγγλία και Βουλγαρία

a7

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι της ομάδας Κ17 στην Αγγλία, όπου φιλοξενήθηκε από τη Μπέρμιγχαμ, συμμετείχε σε τουρνουά, προπονήθηκε, ενημερώθηκε για τον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας και προπονήσεων των Αγγλικών ομάδων και αποκόμισε πλούσιες εμπειρίες.

Στην αποστολή συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές: Αναστασίου, Γιαννιώτης, Γκασούκας, Ζερβουλάκος, Θεοδωρόπουλος, Καββαδίας, Κακούρης, Καρύπης, Κουσιάδης, Κούστας, Μιχάι, Μπακογιάννης, Μπελεβώνης Άκης, Μπελεβώνης Στάθης, Νταλακούρας, Πανάγου, Παρράς, Ταράσης, Τζέμος, Χριστογιάννης. Μαζί τους ο φυσιοθεραπευτής Σπύρος Φύλακτος, ο προπονητής Γιώργος Ταράσης, και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής του Παναιτωλικού Γιάννης Νταλακούρας.

Η αποστολή έφτασε στο Μπέρμιγχαμ την Κυριακή του Πάσχα και προπονήθηκε στο αθλητικό κέντρο Wast Hill και στη συνέχεια παρακολούθησε το παιχνίδι πρωταθλήματος Κ13 Μπέρμιγχαμ – Τότεναμ.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας έγινε ενημέρωση από την υπεύθυνο αναλυτή των τμημάτων υποδομής της Μπέρμιγχαμ, για τον τρόπο ατομικής και ομαδικής ανάλυσης.

Την Τρίτη έγινε φιλικός αγώνας των ομάδων Κ17 της Μπέρμιγχαμ και του Παναιτωλικού, που έληξε ισόπαλος 1-1. Στη συνέχεια η αποστολή φιλοξενήθηκε στις σουίτες του γηπέδου San Andrew’s και παρακολούθησε τον αγώνα πρωταθλήματος Μπέρμιγχαμ – Μπλάκμπερν (2-2). Πριν τον αγώνα οι επικεφαλείς του Παναιτωλικού τίμησαν και πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα στον διευθυντή της Μπέρμιγχαμ Πάνο Παυλάκη, που συνέβαλε τα μέγιστα για την πραγματοποίηση του ταξιδιού και της άριστης φιλοξενίας που είχε η ομάδα μας.

Την Τετάρτη μετά την προπόνηση η αποστολή ξεναγήθηκε στο κέντρο της πόλης του Μπέρμιγχαμ, ενώ την Πέμπτη έγινε ο δεύτερος φιλικός αγώνας με την Μπάρτον η οποία επικράτησε με σκορ 1-0.

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Λονδίνο, όπου μεταξύ άλλων η αποστολή είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο που φιλοξενεί μέρος των μαρμάρων του Παρθενώνα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το Μουσείο Επιστήμης και άλλα αξιοθέατα της Βρετανικής πρωτεύουσας.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε ο τρίτος φιλικός αγώνας με αντίπαλο τη Γουόλσολ  (0-0) και μετά η ομάδα μας παρακολούθησε τους αγώνες πρωταθλημάτων Κ16 και Κ18 των ομάδων της Μπέρμιγχαμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η αποστολή του Παναιτωλικού επέστρεψε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας στο Αγρίνιο.

Στη Σόφια η Κ15

Το πρωί της περασμένης Κυριακής αναχώρησε για τη Βουλγαρία η ομάδα Κ15 όπου δίνει σειρά φιλικών αγώνων. Τη Δευτέρα αντιμετώπισε στη Σόφια την DIT Sport την οποία κέρδισε με σκορ 2-1. Τα τέρματα σημείωσαν ο Αλομπισάτ και ο Λιάβας. Σήμερα αντιμετωπίζει την Oskar Academy και την Πέμπτη την CSKA Σόφιας.

4.jpg