Σοκάρει η Χίλτον: Δεν άλλαζε την πάνα του γιου της για ένα μήνα

Σάλο αντιδράσεων έχει προκαλέσει η Πάρις Χίλτον μετά τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την αλλαγή της πάνας του γιου της .

«Μήπως θα έπρεπε να μάθω να αλλάζω την πάνα του;», ρωτάει η Paris την αδελφή της Nicky Hilton. «Είπα ότι δεν θα το κάνω αυτό στα γενέθλιά μου, αλλά θα το κάνω για σένα. Οτιδήποτε για τον Phoenix. Εντάξει, φοβάμαι» λέει η νέα μαμά. «Δεν το έχεις κάνει ποτέ;», ρωτά η Nicky με την Paris να «όχι».

«Η μητρότητα σημαίνει ότι πρέπει να λερώσεις λίγο τα χέρια σου», λέει η Nicky δείχνοντάς της παράλληλα πώς να το κάνει. Όπως καταλαβαίνεις υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

«Οι πλούσιοι άνθρωποι είναι τόσο εκτός επαφής με την πραγματικότητα που αυτό είναι πραγματικά λυπηρό» είπε χαρακτηριστικά η Χίλτον.

Βέβαια συνέχισε λέγοντας οτι: «Κανένα χρηματικό ποσό δεν θα με σταματούσε να ασχολούμαι με το δικό μου μωρό. Η αποσύνδεση εδώ είναι τρομακτική. Αυτό είναι τόσο λυπηρό. Δεν μπορούσε να ταλαιπωρηθεί με την εγκυμοσύνη της και έτσι πήρε παρένθετη μητέρα και τώρα δεν φροντίζει καν το παιδί».

«Νομίζει ότι είναι κατοικίδιο. Τόσο μεγάλη αποσύνδεση μεταξύ της μαμάς και του μωρού… τόσο λυπηρό», ήταν μερικά από τα σχόλια.

@realitytvkingPARIS #realitytvking #parisinlove #parishilton #phoenixhiltonreum #nickyhilton #kathyhilton #kimkardashian #e #realitytv #reality #realitytvshow #realitytvclips #fyp #foryou #foryoupage #carterreum #peacocktv #babyreveal #hilton #hiltons #barronhilton #conradhilton #rickhilton #nicolerichie #thesimplelife♬ original sound – RealityTV King