Σοκ στις βασιλικές οικογένειες – Πέθανε ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν σε ηλικία 51 ετών

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν πέθανε σε ηλικία 51 ετών, προκαλώντας θλίψη στους royals. Ο τρίτος γιος του βασιλέως πρίγκιπα Χανς-Αδάμ Β’, ο οποίος ήταν έβδομος στη σειρά του θρόνου, «έφυγε απροσδόκητα», όπως ανακοίνωσε η βασιλική οικογένεια.

«Ο Πριγκιπικός Οίκος με λύπη ανακοινώνει ότι ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν πέθανε απροσδόκητα στις 5 Δεκεμβρίου 2023.Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος του Λιχτενστάιν πέθανε σε ηλικία 51 ετών: Ο τρίτος γιος του βασιλέως πρίγκιπα Χανς-Αδάμ Β’, ο οποίος ήταν έβδομος στη σειρά του θρόνου, έφυγε απροσδόκητα», ανακοινώθηκε.

Ο πρίγκιπας Κωνσταντίνος ήταν ο μικρότερος γιος του πρίγκιπα Χανς-Αδάμ Β’. Αφήνει πίσω τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα Μαρία του Λιχτενστάιν, και τα παιδιά του τον πρίγκιπα Μόριτζ, την πριγκίπισσα Τζίνακαι τον πρίγκιπα Μπένεντικ.

Ο πρίγκιπας ήταν πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Liechtenstein Group AG και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Liechtenstein Group Holding AG».Ο πρίγκιπας Constantin παντρεύτηκε τη Marie Kálnoky de Kőröspatak το 1999, ανέφερε το Royal Central. Στη συνέχεια απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, τον πρίγκιπα Μόριτζ, 20, την πριγκίπισσα Τζίνα, 18 και τον πρίγκιπα Μπένεντικ, 15 ετών.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jess (@royaltypastandpresent)

Η αιτία του θανάτου του πρίγκιπα Κωνσταντίνου δεν έχει αναφερθεί, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αποτίοντας φόρο τιμής στον αείμνηστο βασιλικό, το κοινοβούλιο της πολιτείας τήρησε ενός λεπτού σιγή την Τετάρτη.