Συγκινήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του!

lakis22-614x377

Τι μήνυμα έστειλε για την επόμενη σεζόν;

Οι τίτλοι τέλους για το Αλ Τσαντίρι της φετινής σεζόν έπεσαν και ο Λάκης Λαζόπουλος ανέφερε αρχικά πως δεν ξέρει ακόμα τι θα κάνει του χρόνου. Επίσης, δεν άντεξε και λύγισε όταν αναφέρθηκε στην μητέρα του και ζήτησε από τον κόσμο μία χάρη.

«Το Τσαντίρι, δεν νιώθω με έναν τρόπο ότι θα χαθεί. Ακόμα και μια φορά το χρόνο να έρχεται, θα το κάνω γιατί θα ήθελα να συναντιόμαστε. Πάντα θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν έχω πάρει κάποια απόφαση γιατί είναι ώρα να συναντήσω τα πολλά που έχω αφήσει μέσα μου και με περιμένουν.

Θέλω να καθίσω να τα δω με ηρεμία, να μιλήσω με τους συνεργάτες μου γιατί πάνω απ’ όλα δεν είναι ωραίο να σε περιμένουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που δουλεύουν τόσα χρόνια δίπλα μου. Οι ώρες που δουλέψαμε δέκα χρόνια είναι αμέτρητες. Έφτασε η χρονιά που βγήκα από το σπίτι μου έξι φορές. Αλλά ξέρω ότι κάνω κάτι που αξίζει, μ’ ένα τρόπο εδώ θα είμαι.

Έχω την ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες, να κλάψω με ησυχία τη μητέρα μου. Κρατάω με αυτή τη δουλειά όλο μου τον πόνο αξόδευτο και μαζεύω αφόρητη πίεση και παρότι ποτέ δεν έχω παρακαλέσει κάτι στους ανθρώπους, γιατί μου αρέσει όταν με αγκαλιάζουν στο δρόμο, με φιλάνε. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω, όταν με δουν στη Λάρισα, στο μνήμα, να με αφήσουν για μία ώρα ήσυχο».

zappit.gr