Συνελήφθη ο γιος Παπαντωνίου για συνθήματα κατά Μαρινάκη!

ImageHandler (2)

Ο ένας εκ των τριών ανηλίκων, που συνελήφθησαν στην προσπάθειά τους να γράψουν συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο ΟΑΚΑ, είναι ο γιος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου!

Τρεις συλλήψεις ανηλίκων έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ, μία ημέρα πριν από τον τελικό του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, καθώς τα συγκεκριμένα παιδιά μπήκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο με σκοπό να γράψουν υβριστικά συνθήματα κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» ο ένας από τους τρεις πιτσιρικάδες είναι ο 16χρονος γιος του Γιάννου Παπαντωνίου, πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ!

Οι νεαροί, οι οποίοι είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού, πιάστηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και μόλις έγινε η εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως είχαν να κάνουν με τον γιο του κορυφαίου πολιτικού του παρελθόντος.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για φθορά δημόσιας περιουσίας και αναγραφής υβριστικών συνθημάτων, ενώ μετά την προσαγωγή τους στον εισαγγελέα αφέθηκαν ελέυθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

sdna.gr