Τελετή Αγιασμού στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Εμφάνιση 6.JPG

Τελετή αγιασμού των Αστυνομικών πραγματοποιήθηκε σήμερα (02-04-2015) το πρωί, στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Στην τελετή, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος, παρέστησαν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αριστείδης ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, οι βοηθοί του, Ταξίαρχος Φώτιος ΤΣΟΛΚΑΣ, Ταξίαρχος Παναγιώτα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ και Αστυνομικός Διευθυντής Βασίλειος ΤΣΟΥΡΑΣ, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Ιωάννης ΣΕΪΝΤΗΣ με τον βοηθό του, Αστυνομικό Διευθυντή Τριαντάφυλλο ΠΑΝΩΡΙΟ, καθώς και ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών ευλόγησε και ευχήθηκε υγεία, πρόοδο και Καλό Πάσχα στο αστυνομικό προσωπικό, ενώ σε σύντομο χαιρετισμό του ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την συμπαράσταση του στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και ευχήθηκε Καλό Πάσχα σε όλους τους αστυνομικούς και στις οικογένειές τους.