Φαβορί για Μερεμπασβίλι ο Ατρόμητος

1185365

Σε προφορική συμφωνία για την απόκτηση του Γκεόργκι Μερεμπασβίλι, έχει έρθει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ατρόμητος.

Πολύ κοντά στον Ατρόμητο βρίσκεται ο Γκεόργκι Μπερεμπασβίλι, με τον ποδοσφαιριστή και την ομάδα του Περιστερίου να έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία για το οικονομικό.. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του gazzetta.gr, ο ποδοσφαιριστής δεν θεωρείται κλεισμένος, καθώς θέλει να δει αν ο Ατρόμητος θα μπει στα πλέι οφ.

Ο Γεωργιανός πρώην άσος του ΟΦΗ, επιθυμεί τη νέα χρονιά να αγωνιστεί στην Ευρώπη και θέλει αυτό να γίνει με τον Ατρόμητο. Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του δεν είναι λίγες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η πιο ελκυστική ήρθε από το Περιστέρι. Έτσι οι δύο πλευρές εμφανίζονται να έχουν δώσει τα χέρια στο οικονομικό και η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί δεδομένα αν ο Ατρόμητος βρεθεί τελικά στα πλέι οφ και κατ’ επέκταση στην Ευρώπη. Βέβαια, δεν πρέπει να αποκλείεται και η περίπτωση να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ακόμα και αν η ομάδα του Νίκου Νιόπλια δεν πάρει τελικά το εισιτήριο για το Europa League.

gazzetta.gr