«50 Αποχρώσεις του Γκρι»: Έρχεται νέο βιβλίο- συνέχεια της ερωτικής τριλογίας! Όλες οι λεπτομέρειες

2015060121213393

Μπορεί οι fans των «50 Αποχρώσεων του Γκρι» να πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017, για να παρακολουθήσουν τη δεύτερη ταινία της θρυλικής ιστορίας αγάπης μεταξύ του Christian Grey και της Anastasia Steele, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ακόμη βιβλίο δια χειρός E.L. James πολύ νωρίτερα.

Το βιβλίο, που θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, ημέρα γενεθλίων του γοητευτικού και kinky ήρωα, θα έχει τίτλο «Grey» και θα αφορά στη ζωή του Christian, αποτελώντας ουσιαστικά μια αναδιατύπωση της ιστορίας, που όλοι γνωρίζουμε, αλλά αυτήν τη φορά ειπωμένη από τον ίδιο κι όχι την Anastasia.

Η επιτυχημένη συγγραφέας ανέβασε το εξώφυλλο του βιβλίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και δήλωσε πως το έγραψε μετά από απαίτηση των εκατομμυρίων fans να μάθουν περισσότερα για τον χαρακτήρα του Mr. Grey, που οι φανατικοί των «Αποχρώσεων» κατανοούν πόσο πολύπλοκος χαρακτήρας είναι. «Είναι μεγάλη απόλαυση να επιστρέφω στην αγαπημένη μου συνήθεια, το γράψιμο και να είμαι με τον Christian και την Anna στο δικό τους σύμπαν», δήλωσε μεταξύ άλλων η James.


freegossip.gr