Τ. Παπανικολάου στον Antenna Star: «Εικόνες θλίψης στην Αιτωλ/νία – Ψηλά ο πήχυς των εκλογών για το Κ.Κ.Ε.» (Ηχητικό)

Τ. Παπανικολάου στον Antenna Star: «Εικόνες θλίψης στην Αιτωλ/νία – Ψηλά ο πήχυς των εκλογών για το Κ.Κ.Ε.»

Με αφορμή τις τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αγρινίου «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Τίμος Παπανικολάου, μίλησε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με Υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου, το πρωί της Τετάρτης 3 Μαΐου 2023.

Ενόψει της εκλογικής μάχης, ο κ. Παπανικολάου κατήγγειλε την «υποκρισία που περισσεύει στα αστικά πολιτικά κόμματα που επιδίδονται σε κοκορομαχίες, ενώ έχουν σύμπλευση στα στρατηγικά ζητήματα».

Υπογράμμισε τις ευθύνες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. «που συμφωνεί – όπως και η Ν.Δ. και τα άλλα κόμματα – με το Ταμείο Ανάκαμψης που αποτελεί νέο υπερμνημόνιο με αντιλαϊκά προαπαιτούμενα, ενώ έχουν υιοθετήσει την πολιτική των funds για να σωθούν οι τράπεζες».

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στους μισθούς και τις ΣΣΕ «που έχουν καταργηθεί με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων, τη φοροεπιδρομή, την ακρίβεια και τα ψίχουλα που δίνουν οι αστικές κυβερνήσεις στους μισθούς των εργαζομένων γιατί η πολιτική τους είναι να υπηρετούν μεγάλα συμφέροντα, εφοπλιστές, το μεγάλο κεφάλαιο το εφοπλιστικό, το τραπεζικό, το εμπορικό».

Ο κ. Παπανικολάου τόνισε ότι «ο πήχυς των εκλογών για το Κ.Κ.Ε. μπαίνει όσο πιο ψηλά γίνεται. Με ένα δυνατό Κ.Κ.Ε. στη Βουλή, θα είναι δυνατός ο ίδιος ο λαός».

Εικόνες θλίψης την Αιτωλοακαρνανία

Αναφέρθηκε επίσης στις περιοδείες και τις ομιλίες που διοργανώνει η Κ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Κ.Κ.Ε. και κάλεσε τον λαό του νομού να ενισχύσει το Κ.Κ.Ε. στις εκλογές της 21ης Μάη, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Έκανε λόγο για εικόνες θλίψης και εγκατάλειψης στα χωριά της Αιτωλοακαρνανίας, και για την αγανάκτηση αλλά και τον φόβο και τις αγωνίες των πολιτών, επιρρίπτοντας ευθύνες τόσο στις προηγούμενες, όσο και στη σημερινή Κυβέρνηση.

Τέλος ο κ. Παπανικολάου, ανακοίνωσε ότι ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου, στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές τον Οκτώβριο του 2023.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Τίμου Παπανικολάου στον Antenna Star 103.5:

 

Διαβάστε επίσης: Κ.Κ.Ε.: Νέες εξορμήσεις υποψηφίων και στελεχών στην Αιτωλ/νία – Το Πρόγραμμα