Πύργος: Πλησίασε το περίπτερο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό – Άφωνος ο Πέτρος Μπέλμπας (Φωτό)

Όταν βάζει στο μάτι ένας διαρρήκτης ένα περίπτερο, περιμένει κανείς πως θα πάρει χρήματα αν βρει, τσιγάρα και καπνούς ή έστω ψιλικά είδη. Στην περίπτωση του περιπτερούχου Πέτρου Μπέλμπα, στον Ανθόπυργο Πύργου, οι κλέφτες πήραν τις κάμερες ασφαλείας.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής και οι δράστες δεν έφτασαν καν στην πόρτα του περιπτέρου. Ξήλωσαν τις δύο κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο χώρο και τράπηκαν σε φυγή. Τη μια την πήραν μαζί τους και πιθανότατα την πέταξαν σε παρακείμενο χωράφι, ενώ τη δεύτερη την άφησαν να κρέμεται ξηλωμένη στο χώρο του περιπτέρου.

Ο ιδιοκτήτης απόρησε με αυτό που συνέβη και κατήγγειλε στην Αστυνομία. «Δεν άνοιξαν το περίπτερο. Η πράξη δείχνει πως προετοιμάζουν χτύπημα. Ίσως και να φοβήθηκαν ότι οι κάμερες τους κατέγραψαν και προσπάθησαν να τις καταστρέψουν» εξήγησε ο Πέτρος Μπέλμπας. «Με έχουν ξανακλέψει άλλη μια φορά σε αυτό το σημείο. Μπορεί να είναι πολυσύχναστο σημείο και δίπλα είναι η Πυροσβεστική, όμως συμβαίνουν αυτά τα πράγματα» δήλωσε ο περιπτερούχος.

 

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και οι κάμερες ασφαλείας

ilialive.gr