The Voice: Ποιοι παίκτες αποχώρησαν από το 2o LIVE;

voice1-614x378

Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του δημοφιλούς talent show!

Τα δύο πρώτα LIVE του “The Voice” ολοκληρώθηκαν και πλέον από τους 40 παίκτες έμειναν μόνο 16 που συνεχίζουν προς τον τελικό. Δώδεκα διαγωνιζόμενοι αποχώρησαν από το 2o LIVE το βράδυ της Κυριακής και 8 προκρίθηκαν.

01:10 Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου το κοινό επιλέγει να συνεχίσει ο Κώστας Αγέρης. Τα δύσκολα ακολουθούν για τον τραγουδιστή που κρατάει τον Μάκη Δράκο και αποχωρίζεται τους: Μαρία Ιωαννίδου, Κάλλια Γελαγώτη και Αλέξη Πρεβενά.

00:52 Ο Αλέξης Πρεβενάς ρίχνει την αυλαία στο αποψινό διαγωνιστικό κομμάτι με το τραγούδι “Δεν θα με ξεχάσεις”.

 


00:48
Υπερβολικά sexy η Κάλλια Γελαγώτη ανεβαίνει στη σκηνή του “The Voice” με “Τις δύσκολες στιγμές”.

00:44

Ο Μάκης Δράκος κάθεται στο πιάνο και μαγεύει το κοινό ερμηνεύοντας εκπληκτικά το “Stay With Me”. Καθηλωτική εμφάνιση…

00:32
Η Μαρία Ιωαννίδου ακολουθεί και ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της το “Τώρα κι εγώ θα ζήσω”.00:28
Τελευταία ομάδα για απόψε του Αντώνη Ρέμου. Ο Κώστας Αγέρης έρχεται με τη λύρα του και τραγουδά εξαιρετικά το “Για πού το βαλες καρδιά μου”.


00:23
Η Δέσποινα Βανδή επιλέγει μετά από μεγάλο προβληματισμό να παραμείνει στο παιχνίδι η Άννα Βιλανίδη. Προς έκπληξη όλων ο Μπάμπης Νικολάτος μένει εκτός παιχνιδιού. Δεν συνεχίζουν επίσης ο Όλεγκ Ντεργκάτσιοβ και η Ανδρομάχη Κοκτσίδη.

00:20 Σημαίνουν οι καμπάνες και για την ομάδα της Δέσποινας. Το τηλεοπτικό κοινό δίνει εισιτήριο για το 3ο Live στην Παναγιώτα Καψάλη.

23:58 Τελευταία από την ομάδα της Δέσποινας ανεβαίνει στη σκηνή η Παναγιώτα Καψάλη με το “Take My Breath Away”.

23:55 “My Sharona” τραγουδά ο Μπάμπης Νικολάτος, ο οποίος είχε βρεθεί στα battles από την ομάδα του Αντώνη στην ομάδα της Δέσποινας.


23:51
Η Ανδρομάχη Κοκτσίδη δίνει τη μάχη της να παραμείνει στο show με το “Ακρογιαλιές Δειλινα”.

23:34

“My Kind Of Love” τραγουδά η Άννα Βιλανίδη και ενθουσιάζει το κοινό.


23:30
Έφτασε η ώρα να διαγωνιστούν οι παίκτες της Δέσποινας Βανδή. Πρώτος στη σκηνή ανεβαίνει ο Όλεγκ Ντεργκάτσιοβ με το “Two Princes”.


23:18
Ο Μιχάλης παίρνει σχετικά γρήγορα την απόφαση. Στο παιχνίδι μένει επίσης η Εύα Τσάχρα και αποχωρούν οι: Πέτρος Παναγούλης, Ανδρομάχη Δημητροπούλου και Πολυξένη Λυκούδη.

23:16 Μετά από τις πέντε μοναδικές ερμηνείες κι ενώ η αγωνία βρίσκεται στα ύψη για τους πάικτες, ο Γιώργος Λιάγκα ανακοινώνει το μάλλον αναμενόμενο, ότι το κοινό επέλεξε να συνεχίσει ο Άκης Παναγιωτίδης.

22:53 Ώρα για το …τσακάλι της Πάτρας να διαγωνιστεί. “Θα χαθώ” τραγουδά η Πολυξένη Λυκούδη.


22:50

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου χρωματίζει υπέροχα τη σκηνή του “The Voice” με το τραγούδι “Να μ’ αγαπάς”.


22:47
Το “Freedom” του George Michael τραγουδάει η εντυπωσιακή Εύα Τσάχρα.


22:24
Ο δημοφιλής Άκης Παναγιωτίδης ξεσηκώνει το κοινό πριν καν εμφανιστεί στη σκηνή. Απόψε ερμηνεύει με το δικό του τρόπο το “Wicked Game”.

 


22:20
Σειρά παίρνει η ομάδα του Μιχάλη των Stavento. Πρώτος ανεβαίνει στη σκηνή ο Πέτρος Παναγούλης. “Με το στόμα γεμάτο φιλιά”…
22:08

Σε πολύ δύσκολη θέση η Μελίνα Ασλανίδου που δεν μπορεί να αποφασίσει ποιον από τους εναπομείναντες παίκτες θα σώσει. Τελικά επιλέγει την Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ κι έτσι αποχωρούν οι: Πατρίτσια Άμπραχαμς, Κυριακή Παντελίδου και Κατερίνα Ευγενικού.

22:04
Η αγωνία κορυφώνεται για τους παίκτες. ο Γιώργος Λιάγκας ανοίγει το φάκελο και ανακοινώνει ότι το κοινό ψήφισε να συνεχίσει στο “The Voice” ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης.

21:45 Η Κατερίνα Ευγενικού μας μεταφέρει πίσω στο χρόνο με το “Αργοσβήνεις μόνη”.21:42
Η Δέσποινα Ζαχαρίτσεφ ερμηνεύει μοναδικά “Το δίκιο μου”.

21:38

Η Κυριακή Παντελίδου εμφανίζεται τρίτη στη σειρά με το Jungle.
21:16

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης ανεβαίνει δεύτερος στη σκηνή και παίζει στο πιάνο το “Τι να θυμηθώ”.


21:13
Η Πατρίτσια Άμπραχαμς είναι η παίκτρια που ανοίγει το διαγωνιστικό μέρος, από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου. Ερμηνεύει το “Get The Party Started”.


21:00

Το δεύτερο LIVE του “The Voice” ξεκινά. Ο Γιώργος Λιάγκας καλησπερίζει τηλεθεατές, κοινό και επιτροπή…Η τρίτη και σημαντικότερη φάση του μεγαλύτερου talent show  βρίσκεται σε εξέλιξη, αναζητώντας την επόμενη «φωνή» της Ελλάδας. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής;

Τα live φέρνουν πολλές εκπλήξεις! Κατά τη διάρκεια τους θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες και να μας οδηγήσουν… στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

zappit.gr