The Voice: Ποιοι παίκτες πέρασαν στον ημιτελικό;

geniko1-614x378

 

Ποιοι αποχώρησαν στο 4ο live; Δείτε όλα όσα έγιναν στη σκηνή του δημοφιλούς talent show!

Δώδεκα παίκτες διαγωνίστηκαν στο 4ο live του The Voice και οκτώ πέρασαν στον ημιτελικό του show. Από το παιχνίδι αποχώρησαν οι:
Παναγιώτα Καψάλη (Δέσποινα Βανδή)
Αλέξανδρος Μπαρμπούτης (Μελίνα Ασλανίδου)
Εύα Τσάχρα (Stavento)
Μάκης Δράκος (Αντώνης Ρέμος)Όλα όσα έγιναν στο 4o live:


01:20
Ο κόκκινος φάκελος με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας κοινού φτάνει για τελευταία φορά απόψε στα χέρια του Γιώργου Λιάγκα. Οι τηλεθεατές ψήφισαν Κώστα Αγέρη. Πολύ δύσκολη στιγμή για τον Αντώνη Ρέμο που αποφασίζει να κρατήσει τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο. Ο Μάκης Δράκος είναι αυτός που αποχωρεί.

01:12

Ο Αντώνης Ρέμος μας τραγουδάει “Μείνε” παρέα με τους τρεις παίκτες του.


00:58
Ο Μάκης Δράκος κλείνει το διαγωνιστικό κομμάτι της βραδιάς ερμηνεύοντας συγκλονιστικά το “Total Eclipse Of The Heart”.


00:46
Ο Κώστας Αγέρης επιστρέφει απόψε στις ρίζες του και τραγουδάει ποντιακό τραγούδι. Σον Θεό εφτάγω τάμα…


00:32
Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή του Voice για την ομάδα του Αντώνη Ρέμου με το “Μια συνουσία μυστική”.


00:16
Ο Γιώργος Λιάγκας ανακοινώνει έκπληκτος ότι το κοινό κρατάει στο παιχνίδι η Κατερίνα Καμπανέλλη! Η ανατρεπτική ψήφος του κοινού οδηγεί τους τέσσερις coaches σε έκτακτη σύσκεψη. Μετά από μεγάλο προβληματισμό, ο Μιχάλης ανακοινώνει ότι συνεχίζει με τον Άκη Παναγιωτίδη, ο οποίος νωρίτερα ζήτησε να αποχωρήσει -κάτι που δεν επιτρέπουν οι κανόνες του παιχνιδιού. Η Εύα Τσάχρα είναι αυτή που εγκαταλείπει το “The Voice”.


00:07
Οι τρεις παίκτες της ομάδας του Stavento ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί με τον coach τους. “Σε σένα καταλήγω”…

23:53
Ο Άκης Παναγιωτίδης με το “Crasy In Love” καταφέρνει να εντυπωσιάσει και πάλι τους κριτές -μετά τις μέτριες κριτικές της προηγούμενης εβδομάδας.


23:35
Η μικρή νεράιδα Κατερίνα Καμπανέλλη με τη μαγική φωνή είναι και απόψε ξεχωριστή με το “La Vie En Rose”.

23:26

Η Εύα Τσάχρα διαγωνίζεται πρώτη από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη. Με εκπληκτική φωνή και εντυπωσιακή σκηνική παρουσία, η Εύα μας ξεσηκώνει με το Bang Bang.


23:10 
Ώρα της κρίσης και για την ομάδα της Μελίνας. Οι τηλεθεατές κρατούν τον Νεκτάριο Μαλλά και αυτή την εβδομάδα. Η coach δίνει το πράσινο φως να συνεχίσει ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης. Αποχωρεί ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης.
23:02

Η Μελίνα Ασλανίδου και τα τρια αγόρια της τραγουδούν μαζί στη σκηνή “Τι σου κανα και πίνεις”.

22:50 Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου με το “Τι λάθος κάνω”.


22:30
Ο Νεκτάριος Μαλλάς μαγεύει με την ερμηνεία του στο “Έτσι ξαφνικά”.22:24
Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου πρώτος εμφανίζεται στη σκηνή ο Ανδρέας Ελεσνίτσαλης με το “Οι ελεύθεροι κι ωραίοι”.

22:15

Η κρίσιμη στιγμή για τους πρώτους παίκτες φτάνει. Το τηλεοπτικό κοινό κρατά στο παιχνίδι την Άννα Βιλανίδη και η Δέσποινα τον Σταύρο Χαλιαμπάλια. Αποχωρεί η Παναγιώτα Καψάλη.

22:06 Η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τους τρεις παίκτες της ομάδας της για μια ασυνήθιστη εμφάνιση…


21:54
Η Παναγιώτα Καψάλη επανέρχεται χωρίς τεχνικό πρόβλημα και άκρως εντυπωσιακή.


21:43
Η Παναγιώτα Καψάλη ανεβαίνει στη σκηνή με το California Dreamin’, όμως πριν περάσει ένα λεπτό, τεχνικό πρόβλημα αναγκάζει την παίκτρια να διακόψει την ερμηνεία της. Ο Γιώργος Λιάγκας προσπαθεί αρχικά να καλύψει το κενό και στη συνέχεια δίνει διαφημιστικό διάλειμμα.


21:25
“Can’t help falling in love” ερμηνεύει μοναδικά στη σκηνή του The Voice η Άννα Βιλανίδη. Το κοινό χειροκροτεί για αρκετή ώρα μετά την εμφάνισή της, ενώ η Δέσποινα Βανδή και όλοι οι κριτές του παιχνιδιού έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα!


21:15
 Το διαγωνιστικό μέρος της βραδιάς ανοίγει με την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και τον Σταύρο Χαλιαμπάλια. “Φεγγάρι μάγια μου ‘κανες (Της ξενιτιάς)” του Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύει ο διαγωνιζόμενος και εισπράττει καλές κριτικές από τους coaches.

21:04 Ο Γιώργος Λιάγκας εμφανίζεται με λευκό κοστούμι και γαλάζιο πουκάμισο με λευκό γιακά! Φυσικά, το γεγονός δεν περνάει απαρατήρητο και ασχολίαστο από τον Αντώνη Ρέμο. Ο παρουσιαστής υπόσχεται ότι θα το τερματίσει στα επόμενα live…

21:00 “Να με δικαιολογήσεις” είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού της Μελίνας Ασλανίδου, του οποίου τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τους στίχους η Όλγα Βλαχοπούλου. Η τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι στην έναρξη του live.

Η τρίτη και σημαντικότερη φάση του μεγαλύτερου talent show βρίσκεται σε εξέλιξη, αναζητώντας την επόμενη «φωνή» της Ελλάδας. Ποιος θα καταφέρει να είναι ο μεγάλος νικητής;

Μετά τα πρώτα ξεκαθαρίσματα στα τρια προηγούμενα live, από τους 40 παίκτες του “The Voice” σήμερα διαγωνίζονται 12 -τρεις από κάθε ομάδα. Ο κλοιός στενεύει… Ποιοι θα είναι οι 8 που θα καταφέρουν να περάσουν στον ημιτελικό;

Τα live φέρνουν πολλές εκπλήξεις! Κατά τη διάρκεια τους θα δούμε διάφορες ενδιαφέρουσες συνεργασίες επί σκηνής. Οι διαγωνιζόμενοι θα μοιραστούν το stage με τους Coach, αλλά και με guest καλλιτέχνες. Στόχος τους είναι να χαρίσουν μοναδικές τραγουδιστικές ερμηνείες και να μας οδηγήσουν… στη νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδας!

zappit.gr