Χάρι: Μετάνιωσε τελικά που έφυγε από τη βασιλική οικογένεια;

Ο αδελφός της Μέγκαν δηλώνει παράλληλα «Ο πατέρας μου είπε ότι η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανε η Μέγκαν είναι πολύ ανήσυχος γι’ αυτήν».

Ο πρίγκιπας Xάρι αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά του δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, στις αρχές του χρόνου, βάζοντας ένα τέλος στη ζωή που γνώριζε έως τότε ως βασιλικός γόνος.

Όπως αναφέρει το must, δημοσιεύματα θέλουν τον Χάρι να είναι «ανήσυχος» για αυτή του την απόφαση που την έκανε για να προστατεύσει την οικογένειά του από τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Express, ένας γείτονας του Χάρι και της Μέγκαν, στο Μπέβερλι Χιλς είπε ότι «έχω μια αίσθηση ότι Χάρι ανησυχεί για την κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί».

Με βάση τον αδελφό της Μέγκαν, ο οποίος δήλωσε πως πιστεύει ότι ο Χάρι νιώθει νοσταλγία για την παλιά του ζωή, αλλά και του πατέρα της έχει πει ότι «ανησυχεί» για το μέλλον της κόρης του, καθώς πιστεύει ότι η απόφασή τους να φύγουν από την βασιλική οικογένεια θα φέρει μόνο «θλίψη», δεν ξέρουμε πραγματικά αν ο Harry όντως ανησυχεί για το μέλλον της οικογένειάς του.

Ωστόσο ο αδελφός της Μέγκαν είπε «Ο πατέρας μου είπε ότι η αποχώρηση από τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου είναι το πιο ηλίθιο πράγμα που έκανε η Μέγκαν είναι πολύ ανήσυχος γι’ αυτήν».

skai.gr