Η δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου 2017

8d67b95c-93f6-40ba-9bea-12b0aa3ccc47

ea3babdb-8c45-42f4-9026-8b7f8115041c

Με μαζική συγκέντρωση εργαζομένων έξω από το Δικαστικό Μέγαρο, που οργάνωσαν Εργατικά Σωματεία της πόλης, όλα τα Σωματεία Εργαζομένων του Δήμου και της ΔΕΥΑΠ, εξέφρασαν την αντίθεσή τους στη δίωξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 27 Απριλίου 2017.

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, απευθύνθηκε στους συγκεντρωμένους, που είχαν αποκλείσει την οδό Γούναρη, μπροστά από τα Δικαστήρια.

«Σήμερα δεν δικάζεται ο Πελετίδης, αλλά οι εργαζόμενοι. Αυτοί είναι στο στόχαστρο των κυβερνώντων. Ως Δημοτική Αρχή, δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων, για μόνιμη δουλειά, με πλήρη εργασιακά δικαιώματα. Γι’ αυτό, όσες δίκες και αν στήσουν, ας γνωρίζουν οι κυβερνώντες, πως θα βρίσκουν κάθε φορά απέναντί τους, εργαζόμενους. Αυτούς που παράγουν και χτίζουν το μέλλον του τόπου», τόνισε ο Δήμαρχος.

Στα Δικαστήρια βρέθηκαν δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Απόστολος Κατσιφάρας και η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αναστασία Τογιοπούλου.

Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της Πάτρας, που οργάνωσαν τα Σωματεία Εργαζομένων και στην οποία συμμετείχε σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.