«MasterChef24»: Στη 10άδα ο ξανθός Γερμανομεσολογγίτης, πρωτοπόρος ερασιτεχνικών μεθόδων (Video)

Ο ξανθός Γερμανομεσολογγίτης, Χρήστος Μοίρας πρωτοπόρος ερασιτεχνικών μεθόδων, έρχεται αντιμέτωπος με υπερφυσικά στοιχεία στο δύσβατο Μονοπάτι του «MasterChef24».

Eurojackpot: Giga Τζακ-Ποτ – 120 εκατομμύρια ευρώ στην επόμενη κλήρωση

Κατά πέντε εκατομμύρια ευρώ ανέβηκε το νέο Τζακ-Ποτ μετά την 13η κλήρωση του Eurojackpot με τους υποψήφιους νικητές να διεκδικούν ένα ποσό-ρεκόρ για τα δεδομένα της Ελλάδας. Πιο αναλυτικά: €120.000.000 θα…

SL1 Playouts – Αστέρας Τρίπολης: Με πολλές απουσίες κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Αστέρας Τρίπολης το Σάββατο (20/04/2024, 19:30) υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 5η Αγωνιστική των Playouts Stoiximan SL1 2023 – 2024.

SL1 Playouts – Παναιτωλικός: Με απουσία της τελευταίας στιγμής η αποστολή για Τρίπολη

Με απουσία της τελευταίας στιγμής έγινε γνωστή η αποστολή για Τρίπολη καθώς στις 19:30 το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Απριλίου 2024 ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 5η Αγωνιστική των Playouts της SL1.

Η Χριστίνα Σταρακά για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας Ναυπακτίας

«Το Υπουργείο Υγείας τα βρίσκει όλα καλώς καμωμένα την ίδια στιγμή που οι πολίτες βγάζουν κραυγή αγωνίας για τις ελλείψεις», αναφέρει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Σταρακά για τη στελέχωση του Κέντρου Υγείας Άνω Χώρας Ναυπακτίας.

Στο Σ.Δ.Ε. Αγρινίου ενήλικοι εκπαιδευόμενοι από Σχολείο της Ισπανίας στο πλαίσιο του Erasmus+ (Photos)

Το Σ.Δ.Ε. Αγρινίου κατά το χρονικό διάστημα από 9 Απριλίου έως 15 Απριλίου υποδέχτηκε τον ισπανικό εκπαιδευτικό οργανισμό Εκπαίδευσης Ενηλίκων CEPA Luis Vives που πραγματοποίησε Μαθησιακή Κινητικότητα, ροή 2/τύπος δραστηριότητας: Ομαδική κινητικότητα ενήλικων εκπαιδευομένων – Group mobility of adult learners στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+.

Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου: Ενημέρωση για κινητοποίηση στην Αθήνα για Δικαστικό Χάρτη

Σχετικά με τη συμβολική κινητοποίηση για το ζήτημα του Δικαστικού Χάρτη την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 στην Αθήνα, ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση.

O Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης με απόφαση Φαρμάκη

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη, Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης (στη θέση του παραιτηθέντος Δ. Νικολακόπουλου) ορίστηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος, εκλεγμένος στην Π.Ε. Αχαΐας, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος.

Μεσολόγγι: Η Λίνα Μενδώνη εγκαινίασε τρεις εκθέσεις για τη ζωή και το έργο του Λόρδου Βύρωνα (Photos)

Με πλήθος εκδηλώσεων, την απαιτούμενη μεγαλοπρέπεια και σεβασμό, τιμάται σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, η Επέτειος των 200 χρόνων από τον θάνατο του μεγάλου φιλέλληνα Λόρδου Βύρωνα από τον Δήμο Ιερής Πόλης Μεσολογγίου και την Βυρωνική Εταιρεία Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα από τα Δυτικά

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 18-04-2024/1230 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, αναβαθμίζεται σε Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων.

Λουτρό Αμφιλοχίας – Δημήτρης Ντζαρής: Θρήνος στο τελευταίο «αντίο» (Photos)

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και σπαραγμού πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, 19 Απριλίου στο Λουτρό Αμφιλοχίας η κηδεία του 39χρονου που χάθηκε αδόκητα και πρόωρα από τη ζωή χθες τα ξημερώματα.

Την Κυριακή η προβολή ντοκιμαντέρ για τη Μαντώ Μαυρογένη από τον Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου

Ο Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου προσκαλεί άπαντες στην προβολή του πρώτου ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την πολεμική δράση της Μαντώ Μαυρογένη, της πιο ανιδιοτελούς ηρωίδας της Ελληνικής Επανάστασης, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 στις 18:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Το ψηφοδέλτιο της Πανεπιστημονικής Κίνησης Μηχανικών για τις Εκλογές του Τ.Ε.Ε. Αιτωλ/νίας

Το Ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Πανεπιστημονικής Κίνησης Μηχανικών για την Αντιπροσωπεία του Περιφερειακού Τμήματος Τ.Ε.Ε. Αιτωλ/νίας, στις Εκλογές της 19ης Μαΐου 2024