Παρίσι 2024 – Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα διέσχυσε πρώτη τον Σηκουάνα! (Video)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι ξεκίνησαν με μια εντυπωσιακή Τελετή Έναρξης θέτοντας ως σότοχο να είναι μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Σπύρος Σκιαδαρέσης: Επερώτηση σχετικά με «λουκέτο» στα Δημόσια Κ.Τ.Ε.Ο.

«Λουκέτο» σε όλα τα Δημόσια Κ.Τ.Ε.Ο. που λειτουργούν στη Δυτική Ελλάδα προτίθεται να βάλει η Περιφερειακή Αρχή μέσω του προτεινόμενου σχεδίου Ο.Ε.Υ. αναφέρει σε ανακοίνωση της η Περιφερειακή Παράταξη με Επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Παρίσι 2024: Μετράμε αντίστροφα για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων (Video)

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι υπόσχεται να είναι μια μοναδική εμπειρία, με την πλωτή διαδρομή κατά μήκος του Σηκουάνα να αποτελεί ένα πρωτοφανές θέαμα.

Αγρίνιο: Ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση στο Παπαστράτειο Μέγαρο (Videos)

Στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης προσχώρησαν σήμερα, Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Πρόεδρος Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, Ανδρέας Μπρέσιακας, για την ενεργειακή βελτίωση και την ανακαίνιση στο Παπαστράτειο Μέγαρο.

Το Νεοχώρι τιμά την Αγία Παρασκευή με ένα μεγάλο Πανηγύρι (Photos)

Το Νεοχώρι του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου τιμά και φέτος την Αγία Παρασκευή με μεγάλο Πανηγύρι με αρματωμένους και καβαλάρηδες και υπό τους ήχους του ζουρνά και του νταουλιού.

SL1 – Πανσερραϊκός: Ο Αγρινιώτης Θανάσης Κουτσογούλας δανεικός από τον Ολυμπιακό!

Η Π.Α.Ε. Πανσερραϊκός ανακοίνωσε πως ο Αγρινιώτης αρχηγός της Πρωταθλήτριας Ευρώπης Κ19 θα φοράει τη φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος έως τον Ιούνιο του 2025 μετά τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση, με τη μορφή δανεισμού.

SL1 – Παναιτωλικός: Σε συμφωνία με τη Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Τσελίκοβιτς

Ο Παναιτωλικός ενίσχυσε την αμυντική του γραμμή με την απόκτηση -με τη μορφή δανεισμού- του 25χρονου Βόσνιου στόπερ, Γιάσμιν Τσελίκοβιτς.

Π.Δ.Ε. – Μεσολόγγι: Ενημερωτική συνάντηση με Κτηνοτρόφους για την πανώλη των μικρών μηρυκαστικών

Η Π.Δ.Ε. προκειμένου να ενημερώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Κτηνοτρόφους για το νόσημα της πανώλης των αιγοπροβάτων που έχει εμφανιστεί στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Γιαννόπουλος και Μαυρομμάτης σε έργα υποδομών στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας (Photos)

Την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη σημαντικά έργα συντήρησης και βελτίωσης των υποδομών, επισκέφθηκε την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Βασίλης Γιαννόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Μαυρομμάτη.