Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στον Λευτέρη Πετρούνια

«Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας», είπε στο συγχαρητήριο τηλεγράφημά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Τα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο αγώνισμα των κρίκων στην ενόργανη γυμναστική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος:

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου. Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νάναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας».

Αλέξης Τσίπρας: Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία
«Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον ελληνικό αθλητισμό» αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στο twitter.

Άννα Καραμανλή: Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του
Η Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας, κατακτώντας την κορυφή του κόσμου. Ο άθλος του Έλληνα Ολυμπιονίκη επιβεβαιώνει την τεράστια αξία του και τον εδραιώνει ως μία από τις σπουδαιότερες αθλητικές φυσιογνωμίες της χώρας μας. Ο Λευτέρης Πετρούνιας συμβολίζει την Ελλάδα της αξιοσύνης και της σκληρής δουλειάς. Συμβολίζει την Ελλάδα που αγωνίζεται και νικά. Λευτέρη έκανες για μία ακόμη φορά όλους τους Έλληνες υπερήφανους».

Φώφη Γεννηματά: Το είπε και το έκανε o ‘βασιλιάς των κρίκων’ 

Για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε το ακόλουθο σχόλιο στα social media: «Το είπε και το έκανε o ‘βασιλιάς των κρίκων’. Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Λευτέρης Πετρούνιας. Μια μεγάλη επιτυχία, μια εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή. Συγχαρητήρια! ‘ΝΑΙ Λευτέρη, ΝΑΙ Ελλάδα’.